Невероятното се Разгръща


Невероятното наистина се разгръща за тези, които могат да видят и почувстват тези енергии. Кометата Исон заедно с много други Събития ни клатят енергийно и това ще продължи.

Всичко става все по-величествено, докато ние продължаваме нашето Пътуване заедно в Единното Съзнание - неизбежната съдба на тази Планета. Интензивността на тези Енергии се Засилва докато Спираловидно се Придвижваме към Дома в Светлина. Това е Гарантираната Съдба на тази Планета! Този уикенд имаме Мощно Подравняване и Отваряне на огромен Галактически Портал с Централни Галактически Енергии и Интензивна Слънчева Активност. Всичката тази Енергия идваща от Слънцето, бомбардира планетата сега съчетано с Кометата Исон, което ще бъде двоен удар!

Ние сме в безпрецедентни Моменти. В резултат на всичката тази енергия, толкова много бе възпламенено и ни постави в определено ускорение. Кометата Исон също подпомага, тъй като се приближава на нашето небе с Важно Послание за Човечеството от Любов. Това ще бъде освобождение за човечеството, когато Исон Пристигне най-близо до планетата на 28 ноември, и тази енергия ще бъде интегрирана в 2014г.. Можете вече да почувствате тази енергия и това послание, Енергията от Исон е значителен аспект от Божествения План. Какво Фантастично Яздене ще бъде този улов на вълната!

Цитат от Астролог: "Кометата Исон е Небестния Посланик и Юпитер разширява и увеличава. Исон ще приеме предизвикателството на Слънцето на 28 ноември и ако оцелее тя трябва да представи голямо шоу за Земята. Колкото по-голямо е Шоуто - толкова по-големи ще са Промените."

Този уикенд имаме друго Мощно Събитие за Окончателното Освобождение на планетата Земя = Сърце! Групови Медитации ще визуализират свобода за цялото човечество и подпомагане заземяването на Небесните и Земни Енергии.

Огромно количество Светлината ще бъде освободено през това Астрологическо Подравняване и ще засегне Всички в тази Галактика! Можете да се присъедините към Земните Съюзници тази събота, 23-ти ноември.

Благодарим Ви за участието в това събитие, което ще започне в 13:11ч. Тихоокеанско време (23:11ч. българско време). На този линк: http://tinychat.com/galacticpress

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments