Седмично послание на Хиларион 10-17 ноември 2013г.


Възлюбени,

Вие навлизате в период на много ускорена промяна, която ще поддържа света в състояние на опониращи и понякога объркващи реалности. Именно за тези времена ние подготвихме всеки един от вас винаги да остава спокоен и в състояние на физическо, умствено и емоционално равновесие в придвижването напред в майсторството на вашите собствени механизми за справяне с това и способностите и уменията, които бяха овладени през духовния ви път, за да станете обитател на по-висшите измерения. Вие правите това пищно и победоносно и резултатите сега започват да се усещат, да се изпитват и проявяват в личния ви живот. Не може да се подценява важността на дисциплинирания ум, тъй като вие приемате и се адаптирате към многото неочаквани събития, които ще поддържат човечеството и планетата му да яздят вълните на промяната.

Вие бързо се придвижвате в ролите, които сте предопределени да играете, тъй като планетата се подравнява с центъра на Вселената и се придвижва в новата си позиция. Намерението ви да изпитате света, в който живеете като мирен, любящ и хармоничен, ще донесе тези качества във вашето поле на възможности. Вашите дни на затъване в енергиите на празнотата, непознатото, сега приключват и когато слънчевите изригвания и ветрове изригнат с кодовете си и свещената геометрия, процесът ви на припомняне повече няма да бъде отказван. Всеки един от вас пристъпва в собствената си сила, силата на любовта, смекчена с качествата на милостта и състраданието. Вие имате всичко, от което се нуждаете, за да закотвите новите шаблони.

Тъй като човечеството се втурва с глава напред в новите полета на потенциал, светът носи отговорността да се слее със собствената си великолепна съдба в синхронно и чудотворно движение. Това, което някога беше скрито, сега се разкрива и много повече парчета от пъзела се подреждат на местата си. Няма да има време да почивате на лаврите си, обаче, защото времената изискват активирането на уникалните ви способности и ще е необходима голяма самодисциплина, за да тръгнете на път през този пасаж в Светлината. Порталите на пробуждането са осветени от вашата същност и вие започвате да разбирате удивителния капацитет за изцеление и регенериране, който притежава собственото ви физическо тяло. Чрез намерение с най-висша цел сериозно започва ускорена метаморфоза.

Останете балансирани във всички обстоятелства и дишайте дълбоко многократно всеки ден като изпълвате дробовете си до край и изпращате енергията по-дълбоко към коренната чакра като задържате дъха си и след това издишайте всичко, което е застояла енергия, за да енергизирате светлинното си тяло, което ви осветява и прониква през костната ви структура. Изпратете Любов към всички клетки и атоми на физическия ви съд, вашия храм. Хармонизирайте, хармонизирайте, хармонизирайте! Помнете, че където и да ходите, вие сте благословия, благословия, благословия, независимо дали съзнателно сте наясно с това или не.

Има елемент на вълнение и нетърпение във въздуха около вас и активирането на дълго скрито във вашето ДНК знание сега осветява гръбначния ви стълб. Светлините са запалени и вие всъщност можете да визуализирате тези вътрешни светлини по гръбнака си и по основните си чакри, наблюдавайки ръката си да пали светлините по целия път до коронната чакра. Намерете подходящи мантри, които да повтаряте често, за да може да оставате фокусирани в намерението си да извисите вибрацията на мислите си, думите си, делата си и в крайна сметка, тялото си. Нека радостта на всеки момент постоянно да ви благославя в ежедневието ви.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/10-17-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments