СаЛуСа – 8 ноември 2013г.


Вашето Слънце ви изпраща много силни енергийни шаблони, които са на път да приключат основния ви трансформиращ процес в същества от Светлина. След като сте абсорбирали тези енергии в себе си, телата ви ще са готови да получат и приемат всичко, което ще изпита съзнанието ви. Слънцето е порталът към други измерения на реалността и това, което виждате като слънчеви изригвания, са мощни енергийни преноси от по-висши честоти, изпратени към вашата планета и към всички нейни обитатели. Вие можете да почувствате тази чиста енергия на Слънцето, когато стоите тихо, без да се движите на слънчевата светлина, това е топло и любящо докосване на Любовта, която е изпратена към вас и помага на телата ви да се променят в тела, които са в състояние да получат всичките по-висши честоти, които са изпращани в този момент. Почувствайте реакцията на собственото си тяло на тази Светлина и поздравете тези по-висши енергии, тъй като всички необходими шаблони за вашата успешна трансформация са включени в тях.

В този момент всичко старо се изчиства и се разтапя в огромната Любов, която ви обгражда, така че може да изпитате някои мисли или спомени, които се появяват често в ума ви и може да ви се струва, че те не си отиват, въпреки че сте ги приели и сте ги освободили. Умът ви се нуждае от малко време, за да обработи всички промени, които се случват и моля, знайте, че тези стари мисли са изчистени и са си отишли и вие няма нужда повече да се фокусирате върху тях, просто им изпратете Любов и Светлина и почувствайте, че те не идват от сърцето ви и умът ви също ще ги пусне, защото умът ви от много дълго време беше програмиран да функционира по начин, по който да е „програматор” на реалността ви и понякога той все още се придържа към неща или проблеми, които преди бяха толкова привлекателни за вас. Изразете Любов към себе си и към ума си и почувствайте Любовта, която се разпростира в цялото ви същество.

Позволете на Любовта напълно да ви излекува и нямайте никакво съмнение, че тя не е достатъчно силна, за да направи това. Любовта е най-силната творческа Сила в тази Вселена и когато вие изразите безстрашно намерение за нея, ще изпитате огромната и все пак нежна сила, която се влива във вас и ви пренася в собствената ви по-висша реалност. Не задържайте тези чувства, които Любовта създава във вас, тъй като толкова много хора чакат да ги почувстват и са готови също да бъдат събудени в по-висшето разбиране за Творението. Споделяйте Любовта навсякъде, където отидете, и знайте, че без да искате повече, Любовта винаги и безкрайно ще тече чрез вас и ще ви поддържа в хармония с всички нейни изражения без значение коя форма носят те в дадения момент.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и също чувствам Любовта, присъстваща толкова мощно в моята собствена форма, която нося сега. Осъзнайте, че само една мисъл от Любов може да ви даде толкова силна енергия, че тя ще остане с вас за цял ден и по този начин можете да споделяте това красиво чувство с всички останали. Усещането на Любовта, която вечно присъства навсякъде и във вас, е това, върху което трябва да се фокусирате. Обичаме ви.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/8-2013.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments