СаЛуСа 29 ноември 2013г.


Енергията на всички нива на съществуване се повишава – в ядрото на планетата ви, на повърхността, във вас и във всички форми на живот, които съществуват заедно с вас по планетата – и това създава перфектно условие за дългоочакваното извисяване като цяло. Вие със сигурност чувствате тази енергия, която изпълва цялото ви тяло и ви оставя без съмнения, че нещо се случва. Тази енергия може да ви припомни чувствата, които изпитвахте, когато се пробуждахте и енергията започна да тече във вас и започна процеса на вашата промяна. Сега, енергията, която тече в съществата ви, завършва подготовките ви за придвижване по-високо и вие със сигурност я усещате като по-деликатна и нежна, защото сега сте в състояние да усетите и почувствате толкова повече и тази по-висша вибрация, която носи всичко необходимо за завършване на вашата промяна, притежава пълен спектър от по-висши енергийни шаблони. Тези шаблони лесно навлизат в телата на онези, които са готови да се присъединят към многоизмерните си реалности на съществуване и които абсорбират в себе си цялостна информация.

Онези, които избраха да се придвижват по-бавно, могат да абсорбират информация малко по малко, докато получат цялата информация и са готови за промяната, която тези енергийни шаблони ви позволяват да направите. С приемането им, когато те навлизат във вас, вие им позволявате да се смесят с клетките на тялото ви и напълно да ги променят и да освободят всички стари енергийни шаблони, които някога създаваха физическото ви съществуване. Присъствието им във вашето същество повече не е необходимо, тъй като вие работехте по почистването си така старателно и интензивно, че изпратихте тази информация до Силите на Сътворението с много силно и ясно потвърждение на вашата готовност да встъпите в по-висше ниво на съществуване. Така че тази енергия, която сега чувствате, представлява желанието ви за изпълнение на вашето преместване, а с разбирането на основните принципи на живота в по-висшите реалности, вие сте готови да следвате желанието си и да завършите тази част от пътуването си.

Следващата част от вашето пътуване вече е на мястото си за всеки един от вас и без повече илюзии, които биха блокирали визията ви, вие ясно виждате това и го следвате без никакво колебание. Онези, които не могат да го видят в този момент от еволюцията си, получават и все пак ще получат цялата помощ от Водачите си, които ще им покажат избрания им път малко по малко и дори ако те изберат сега да не последват това напътствие, те ясно ще видят знаците, когато са готови да напуснат нивото на настоящата вибрация и да встъпят в следващото ниво на опити. Със сигурност никоя Душа не би пожелала да остане на същото ниво повече, отколкото е необходимо, защото всички ние носим в себе си желанието да изследваме и учим и когато дойде времето, всяка Душа е готова да се придвижи, след като е опростила всички необходими опити и е придобила съответното разбиране от тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам, че вашата енергия бързо се повишава, тъй като усещате, че желанието ви е на път да се прояви. Почувствайте вибриращата енергия в телата си и и позволете да завърши промените. Незабавно ще разпознаете промяната, която е създала тази енергия, и знайте, че всички изненади, които очаквате да се случат, бързо ще последват.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/29-2013.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments