СаЛуСа 26 ноември 2013г.


Ние знаем, че да слушате собственото си сърце, започва да става много успокояващо за вас и въпреки някои съмнения в началото, чувството за вяра в тази информация расте, защото всеки път, когато търсехте някакво доказателство за която и да било информация, получена по този начин, вие винаги получавахте това доказателство. Не става въпрос, че вие като вечна Душа бихте се нуждали от него, но умът ви изисква очевидно доказателство, защото бе програмиран да прави това. Умът ви освобождава всички стари модели, които просто не могат да продължат със скоростта на Светлината, която циркулира във вас и тече през цялата система на тялото ви. Понякога може да не е толкова лесно да виждате през тази илюзия, но чувствата ви и Любовта, с която сте отново свързани, ще ви оставят без никакви съмнения спрямо истината. Истината носи много смесено енергийно усещане за много от вас, защото толкова пъти слушахте нещо, което се оказваше, че е точно обратното.

Всеки носи своя собствена версия за истината, защото ние я виждаме като комплект от информация и опити и чувства, които ни водят към изпълнение на желанията ни. Желание е друга дума, която може да създаде объркване в променящия се ваш ум и ние я разбираме като изразяване на Душата, което свързва всеки с необходимите му опити. Ние знаем, че вашето общество, което съществува от толкова много векове, се опитваше да игнорира и да ограничава желанията на хората, но сега вие сте свободни да пристъпите отвъд тези ограничения, които все още съществуват и да позволите на желанията си да израснат напълно и да ви водят в истината за вас. Разбирането на истината за себе си създава повече вътрешна сила и ви дава толкова много различни възможности и ви показва коя да изберете, която би направила пътуването и ученето ви завършени. И моля помнете, че никой друг не може да ви даде истината за вас самите, защото цялата информация трябва да резонира с вас, за да стане истина. От друга страна, ако някоя информация не резонира перфектно с вас и някой ви казва, че усеща, че това е истина, няма причина за съмнение, защото те представят истината за тях и тя ги води към по-нататъшно знание.

Колкото повече приемате по-висшите вибрации, толкова повече можете да почувствате резонанса на всяка информация, която чувате или четете. Има толкова много информация за нашето идване и за всичко, което би трябвало да се случи преди и след това и понякога тази информация е объркваща, понякога такива информации се разпространяват умишлено, за да създадат объркване, но ние ви молим да ги пропускате през сърцето си и ясно да усетите дали те носят любящата енергия и дали резонират с вас. Всички вие сте в състояние да почувствате този резонанс, но понякога умът се опитва да е по-силен и да ви каже нещо, което не е в състояние изобщо да разпознае. Умът ви помага да проявите изборите си и това е целта на съществуването му. Сърцето ви е с вас, за да видите своята истина и когато и умът, и сърцето работят в хармония и всеки извършва това, заради което е създаден, вие виждате истинските чудеса на живота. Помогнете на ума си да се отпусне по най-добрия начин, който всеки от вас вече със сигурност е открил за себе си, и умът ще се отдаде на ролята си, за която бе създаден и вие със сигурност ще усетите това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и желая вие да изразявате желанията си така свободно, както те ви правят щастливи, защото те носят перфектния енергиен модел за придвижването ви в по-висшия свят на съществуване, където изразяването на истинските ви желания се подкрепя и се разбира и който е изграден на основата на обществата ни, в които живеем сега.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/26-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments