СаЛуСа – 1 ноември 2013г.


По-висшата реалност е над тези, които избраха да я изпитат веднага след като завършат необходимата трансформация на съществата си в такива, които са в синхрон с по-висшия енергиен поток. През първите им опити в по-висшите им реалности в този процес на Издигане, всички други ще имат много информация, когато решат да приключат собствените си подготовки. Тази информация ще бъде складирана в колективното съзнание на цялото Човечество на Майката Земя и всеки един, който желае да изпита повече, ще бъде насочен да се свърже с тях, ще е много лесно да се намерят тези енергийни модели, защото те ще са от чиста Любов и Светлина и ще създадат мощно привличане за всички онези, които търсят извисяване и промяна. Всички предишни учебни опити не носят тази силна енергия, освен онези, които вече познавате от историята си и вие вече открихте истинската им цел. Те ви водеха през цялото необходимо време за вашето израстване и ви показваха пътя на Любовта и Светлината. Въпреки че бяха свързани с много трудни житейски опити, те също бяха изборът на всички онези, които решиха да са тези, които ще покажат пътя, както правите сега.

Вие също така изпитвахте много трудни моменти в пробуждането си, но веднъж след като изберете да следвате пътя на служба към другите, нищо не може да ви отклони от него, защото това е най-чудесното самоосъзнаване, че вместо да сте гневни и да мразите толкова много хора, можете да разпространявате само Любов около себе си и да наблюдавате как тя променя всичко. Тези чувства са толкова мощни благодарение на природата на Творението, в което всички ние сме създадени, което подкрепя началния енергиен поток, без да го спира и изчиства всички препятствия, които възникват между намерение и изразена реалност с вливане на повече Светлина, която носи високо честотни модели на чиста безусловна Любов. По този начин можете да се извисите до собствената си по-висша реалност, която създадохте, и ще прибавите тези опити към колективното съзнание за всички други хора, за да ги водите в собственото им сътворяване на собствената им по-висша реалност. Ето как се случват необходимите колективни промени, благодарение на собствените ви намерения да видите по-висшата версия на живота на Майката Земя, разпространявайки я навсякъде, във всеки един детайл, за който можете да помислите, и оставянето му чист и силен и приветствайки много други, които ще дойдат да изпитат избора си.

Ние вече можем да видим много резултати от вашите намерения, изразени толкова силно, че бихте се удивили, ако знаехте какво променихте всички от миналата година насам. Всичко се движи с перфектен синхрон към цялостната ви промяна и по-ниските енергии са изчиствани много интензивно в този период, тъй като нищо, което е направено, не може да спре този процес на промяна. Онези хора, които все още искат да са прикрепени към по-ниските енергии, все още ще ги намират, но тези енергии нямат власт над Човечеството вече, а по-висшите енергии заемат мястото им сред всички останали, които избраха да се отдалечат от страха и търсят присъствието на повече Любов в изпитването на техния живот.

Аз съм СаЛуса от Сириус и ви пожелавам да видите собствените си избори като избори, които ви водят право по душевния ви път и да нямате съмнения, че нещо би могло да се направи по някакъв друг начин. Всичко се случва с цел да се придобие знание и разбиране и винаги ви води перфектно в по-висшите ви реалности на съществуване. Слушайте Сърцето си, тъй като сега всички връзки работят почти напълно, така че можете да си вярвате изцяло в получаването на мъдростта от него, защото умът ви сега е чист и чака да получи информация от Сърцето ви.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/1-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments