Ролята на Епифизната Чакра - Третото Око

Третото Око

Ние последователно получаваме висока пространствена Светлина. Това, което е важно за нас  е да запазим Епифизната (шишарковидната) чакра отворена, защото това е нашият дистрибуторски център за Светлината влизаща в нас.

По време на тези мощни времена на трансформация, нашите чакри са модернизирани за по-високи измерения (не само за 5-то измерение). Всеки от вас резонира с измерението на своята Душа, обикновено от 1-во до 13-то. Поддържайки Епифизата (третото око) отворена и чиста, вие сте в състояние лесно да получавате Светлина, така че да можете да разпространявате светлината през чакрите (да им помогнете да повишат вибрациите си), клетките, ДНК, електрическите системи, както и през менталните, емоционалните и физическите тела.

Тъй като Епифизната Чакра получава Светлинни Кодове, тя ги разпределя през 3-тото Око (защото сме по-интуитивни и виждаме отвъд завесата) и през всички чакри, поради което ние получаваме яснота по стари емоционални, умствени и физически проблеми (Светлината избутва нагоре и навън старите 3D енергии). Като освобождаваме старото, нашите чакри се изпълват със Светлина и еволюират по-високо във вибрацията. Нашата ендокринна система след това също се активира и по този начин нашите физически тела стават по-леки и с по-малка плътност, което често води до травми, заболявания и това, което наричаме "Симптоми на Възнесение". Всичко във всички чакри по този начин освобождава всичко, което не е Любов.

Осъзнайте също, че нашите чакри са една система, те не са отделно една от друга в по-високата истина. Ние сме в процес на обновение и Единство на нашите чакри, така че Светлината да може по-лесно да се движат през нас.

Това, което поддържа Коронната/Епифизната Чакра/3-тото Око отворена и течаща е Слънцегледане точно при изгрев слънце, Заземяване (стоящи или вървящи боси по Земята) и медитация (визуализиране на Светлината, преминаваща през вашата Корона, в Епифизата и навън през Трето Око и след това надолу през вашите "16 Ка Канали" (те спускат вашата аура), които взаимодействат с всички чакри и системи.

~ Kara

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com




Прочети още:






МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments