Приказка за Любовта и Светлината - Добромир Пенков


Приятели, имам огромната радост да споделя на части с вас новата книга на Добромир Пенков - "Приказка за Любовта и Светлината"

За тези, които не познават Добромир, миналата година той написа Великият Преход - 2012 | Събран и Допълнен Вариант, можете да се запознаете с труда му като кликнете върху линка.


Част 1

ВЪВЕДЕНИЕ

Предлагам ви една малко необичайна книга. Тя е необичайна от една страна, защото засяга проблеми, за които малко се говори. От друга страна тя е поднесена в необичаен стил. Това е така, защото аз не съм „професионален“ писател. Но, въпреки това, трябваше да напиша тази книга. Трябваше да я напиша, „защото тъй иска Тоз, дето гледа от Там“.

Но има и един още по-важен мотив. Другата причина да започна да пиша сте вие. Когато до вас стигна първият вариант на книгата – „Великият преход – 2012“, вие я посрещнахте с такъв възторг, че просто бях длъжен да продължа започнатия разговор. Написах първата книга, за да запозная моите съграждани с промените, които текат в момента на планетата. Но когато я публикувах в интернет, се оказа, че точно такъв стил на поднасяне липсва в литературното ни пространство. Веднага получих предложение за финансиране на книжен вариант. Така до вас достигнаха като подарък още 2500 книги. Много от вас ме помолиха да им изпратя формат, от който да могат да принтират и разпространят малката брошура. Други я сваляха от интернет и я размножаваха.

Получих много радващи отзиви, които най-общо звучаха така:

Двайсет години чета духовна литература, но едва сега разбрах“. „Книгата е заредена с невероятна енергия. Чувствам се изпълнена с Любов“. „Четох и плаках...

Преди няколко месеца вие ме запитахте: „Защо не продължите книгата според новото развитие на събитията?“ Така дойде и предложение за спонсорство на една вече по-голяма и, надявам се, по-стойностна книга.

Ето, вие държите вече тази книга в ръцете си. Знам, че няма да ме съдите за начина, по който ви я поднасям. Защото това просто е една приказка за възрастни. Но не за всички възрастни, а за тези, които са успели да съхранят детето в себе си. И за тези, чиито сърца са изпълнени с Любов!
 
Познанията, които ще получите чрез това послание на Любов, са най-необходимото нещо, което в тази епоха на промени трябва да знае всяко човешко същество. Осъзнаването, което ще получите, ще ви помогне да заживеете като едни Работници на Светлината и по този начин да се превърнете в мощен двигател на промените в този, уморен от противоречия свят. Знам, че когато затворите последната страница, вече ще знаете, че вие сте Творците на Новата епоха.
Но, моля ви, четете тази книга, когато сте в покой и имате повече свободно време. Четете я бавно, за да стигне до вас Любовта, която ви изпращам чрез нея. Ще се радвам, ако тя стане за вас едно учебно помагало за това как да живеете в хармония и разбирателство. Знам, че ще я препрочитате отново и отново и всеки път ще се изпълвате с Любов и чрез вас ще се изпълва с Любов целият този прекрасен свят и ще става по-добър. Знам, че всеки път ще отронвате онази пречистваща сълза, която ще ви издигне по-близо до Бог. Ако искате да споделите тази сълза с мен, пишете ми на dobromirpenkov@abv.bg. БЛАГОДАРЯ!


ПРИКАЗКА ЗА ЛЮБОВТА И СВЕТЛИНАТА

Остана зад нас датата 21.12.2012г. С такова нетърпение я очаквахме, че когато отмина, изведнъж пространството се изпълни с Тишина. Подобна на тишината, която прозвуча в жадните ни за свобода души преди двайсет и три години... Колко сърца проляха тогава сълза на разочарование заедно с Йоско Сърчаджиев... Проляхме тази сълза, защото желаехме да получим повече от това, което бяхме заслужили. Проляхме тази сълза, защото изведнъж искахме да получим всичката свобода на света.

Сега прозвуча пак подобна тишина... И в тази тишина се дочу въздишка на разочарование... Може би това бе въздишка на излъганите надежди... Това бе въздишката на вашите, уморени от очакване, добри сърца... Толкова дълго беше това очакване, че ни се искаше само за миг да се отмие болката, натрупвана през всичките тези хилядолетия, пренасяна от един живот в друг. Толкова силна беше тази болка, че ни се искаше да изкрещим: „Стига, Господи! Уморихме се! Уморихме се от битки, Господи... Дай ни покой... Върни ни пак в Едемската градина, Господи... Научихме вече земния си урок...“ А, може би, иска Бог да ни каже: „Бъдете търпеливи, деца Мои. Никога не Съм преставал да ви обичам. Вече сте в края на пътя. Само още няколко крачки и ще ви прегърна. Само още няколко крачки и ще ви отведа в свят, изпълнен с Любов и Радост, свят, изпълнен със Светлина, свят, в който самите вие ще бъдете Светлина.“

И ето стига до нас този Божествен полъх и се разкъсва отново тишината. Покълва отново надеждата. Изпълват се сърцата с ново радостно очакване. Защото разбрахме, че наистина се случи нещо неповторимо.

Какво всъщност се случи на тази дата? Мнозина от нас я очакваха със страх, други с любопитство, а трети с радостно нетърпение. Тези смесени чувства идваха от пророческите твърдения, че огнена стихия ще унищожи човечеството. Наистина първоначалният божествен замисъл е бил такъв. Предвиждало се е в деня, когато Земята премине през галактическия екватор и получи мощна енергия от центъра на Галактиката, тя да се взриви и да се превърне в свръхнова звезда. Тогава хората са щели да се преродят на други планети и по този начин да преминат в по-високо – четвърто и пето измерение. Но тъй като съзнанието на човечеството през последните три десетилетия рязко се повиши, божественият план за Прехода беше променен. От 1988 година се провеждат опити с доброволци, които да преминат в по-високи измерения, без да минават през смърт, както досега се е случвало при прехода на други планети. Окончателното решение за този вариант е взето през 2009 година. Никога до сега във Вселената не е извършван такъв експеримент – да преминем в по-високо измерение с физическите си тела. За да бъде успешно реализиран този преход, напреднали космически цивилизации работят вече няколко десетилетия и особено през последните три години. Те полагат огромни усилия за почистване атмосферата на планетата от замърсявания, за балансиране магнитното поле на Земята, за омекотяване на неминуемите природни катаклизми. С много усилия те работят за прочистване на планетата от Тъмните сили, които от хилядолетия спъват развитието на човечеството и го тласкат в бездната на омразата и неразбирателството. Преди две години са отстранени микрочипове, вградени в телата на някои от нас чрез имунизациите.

Какво ще бъде развитието на човечеството след неминуемото осъществяване на Прехода? Преминавайки на ново, по-високо духовно ниво, човечеството ще получи много дарове. На нашите учени ще бъдат предоставени нови технологии, които те, заедно със своите космически колеги, ще внедрят в живота ни. Една от най-важните придобивки ще бъде безплатната, неизчерпаема енергия, която ние ще получаваме направо от Космоса. Това ще премахне необходимостта да добиваме енергийни ресурси от недрата на Земята и чрез тях да замърсяваме атмосферата. Двигателите с вътрешно горене ще отпаднат от употреба и на тяхно място ще заработят двигатели, ползващи чиста космическа енергия. Те ще бъдат вградени в превозни средства от съвсем нов тип, които ще бъдат много по-бързи и безопасни. Ще ни бъдат предоставени технологии, осигуряващи изобилие от храни и блага, което в крайна сметка ще доведе до отпадане на необходимостта от пари. В по-близък план ще бъдат опростени дълговете на тези, които има опасност да изгубят ипотекираните си жилища. Този процес вече тече в САЩ. Там са изпратени съобщения до всички, които не могат да обслужват ипотечните си задължения, че те им се опрощават. Ще бъде променена изцяло и финансовата система, което ще премахне бедността като явление.

Но най-ценната придобивка, която ще получи човечеството, ще е промяната в здравословното му състояние. Вече са изградени част от центровете за лечение, които нашите приятели наричат Градове на Светлината. Те само чакат удобния момент да бъдат „спуснати“. Първият такъв център ще бъде в Седона. В тези центрове и чрез локални устройства ние ще получим съвършено здраве. Лечението ще се извършва със светлина, звук и цвят. Ще бъде спрян процесът на стареене и ще започне регресивен процес, който ще възвърне младежкия ни вид. Както се досещате, това ще доведе до продължаване на човешкия живот. А тези, които постигнат по-високо духовно ниво, на практика ще получат безсмъртие.

С тези промени, всъщност, ще започне предсказаният Златен век на Земята. Сега ние използваме едва пет процента от капацитета на мозъка си. Предстои обединяване на двете му полукълба в едно цяло и, от там, постигане възможност за небивало разгръщане на творческия потенциал на всеки един от нас. В този нов свят, който неминуемо ще бъде изграден, ще бъдат непознати злобата и завистта, омразата. Сърцата на всички ще бъдат изпълнени с любов и състрадание, с желание да помагат на другите.

Докато пиша тези редове, се опитвам да си представя мислите и настроенията на тези, които ще ги прочетат. Знам, че почти всички вие ще си кажете с въздишка: „Ех, ако можеше това да бъде вярно...“ Разбира се, тази въздишка не е вяра. Тя е едно плахо очакване, едно, може би, малко тъжно мечтание. Сега вие се държите като дете, което е видяло на витрината любимата играчка и си мечтае Дядо Коледа да му я донесе, но не вярва, че ще я получи, защото мама е казала, че играчката е много скъпа, а само татко работи в семейството. Детето прекрасно разбира това, но някъде дълбоко в доброто му сърчице се таи надежда, че може би ще се случи някакво чудо, че вълшебникът Дядо Коледа ще намери начин да му донесе мечтаната играчка. Точно така се чувствате и вие. Знам, че всеки от вас си казва: „ А може би, това наистина ще се случи...“ Да, това наистина ще се случи! То е неотменимо! Но има една малка подробност... Има едно мъничко „но“. (Винаги има едно „но“). Просто Дядо Коледа ще поиска от очакващото с трепет дете да му изпее една песничка и едва тогава играчката ще бъде негова. Ами ако детето не знае песничка? Какво ще прави тогава?

Ето, затова започнах да пиша тази малка книга – защото знам, че повече от всичко желаете да получите даровете, за които ви разказах, но не знаете как да си ги поискате, още не сте научили песничката, която трябва да изпеете на Дядо Коледа. Сега ще се опитам да ви разкажа за това, което трябва да постигнете, за да получите този подарък. Опитайте се да ме слушате, докато ви чета тази приказка, така както слушат децата – с ВЯРА! Помислете дали бих се наел с този труд, ако самият аз не бях сигурен в истинността на този разказ. Знам, че ще ви бъде трудно, защото твърде малко се говори за това. По-нататък ще ви обясня защо.

Но преди да започна своя разказ, искам да обясня какво ще стане с децата, които не успеят да научат песничката за Дядо Коледа. Вече споменахме какви прекрасни времена ни очакват. Представете си, че изведнъж всред тази идилия, която предстои, се втурне някой и започне да ни заплашва, започва да сее омраза и агресия, опитва се да ни върне в света, който за нас е вече отминал. За тези, които не са разбрали урока, няма да има място в това общество. На всички ще бъде даден равен шанс да се променят, но тези, които не желаят да го направят, ще се трансформират. Това ще стане като се преродят (инкарнират) на друга планета в по-ниско измерение. Нашата планета ще бъде в четвърто – пето измерение. Така в близките 20 – 30 години населението на Земята ще намалее. Но вие не се плашете! Това не се отнася за вас. Защото вече сте започнали да учите песничката за Дядо Коледа и много скоро Той с любов ще ви прегърне и ще каже: „Браво, деца Мои! Чудесно сте научили урока в училището, наречено Земя, където ви пратих преди хиляди години. Живейте в радост!“

Разбирате ли сега каква голяма отговорност стои пред нас? Разбирате ли каква отговорност поемам, като започвам да ви говоря за нещо, изглеждащо толкова странно и непознато? Хората, с които съм разговарял до сега, посрещат думите ми по различен начин – с недоверие, с любопитство, с вяра и надежда, но понякога и с иронична усмивка. Нищо. Дори и един от вас, след като прочете тази книга, да се промени така, че да стане от тези, които ще заживеят в така мечтания свят от любов, значи си е струвало.

Песничката, за която говорим, се нарича ОСЪЗНАВАНЕ. Космосът, Вселената, Създателят, нашите космически приятели очакват от нас да осъзнаем някои истини, някои правила, които са основен закон всред Издигнатите същества, каквито ние много скоро ще бъдем. Ако трябва с една дума да определим това, което трябва да осъзнаем, думата е ЛЮБОВ! Безрезервна Любов към всичко. Когато затворите последната страница на тази книга и след като сте потърсили, евентуално, и други източници на информация, би трябвало да почувствате, че сърцето ви е изпълнено с Любов. Това ще значи, че добре сме си свършили работата. Но осъзнаването в Любов минава през много стъпки. Ще се опитам да ви ги посоча. Тъй като това е моето лично виждане, което съм придобил, като съм ползвал много източници, и е част от моя личен опит, бихте могли да ги допълните.

1. Необходимо е да осъзнаем, че човечеството, живата и „неживата“ природа, планетата сме едно цяло.

2. Ние сме неделима частица от Бога. Бог не е нещо вън от нас. Той не е нещо, от което трябва да се страхуваме. Ние и Бог сме едно.

3. Един вмирисан просяк, циганинът, учителят, президентът и ние сме в еднаква степен души. Различно е нашето социално положение, но като души сме едно.

4. ВЯРАТА! Няма по-силен двигател от ВЯРАТА. Ние получаваме от живота това, в което вярваме.

5. СТРАХЪТ. Няма по-голяма спънка в развитието ни от страха. Докато не се освободим от него, не можем да продължим напред.

6. ПРОШКАТА. Докато не осъзнаем прошката, ако не сме готови да простим на всички, развитието ни ще бъде спряно.

7. Освободете се от ЗЛОБАТА, ЗАВИСТТА, АГРЕСИЯТА, ГНЕВА, НЕГОДУВАНИЕТО, ГОРДОСТТА, ЗЛОСЛОВИЕТО. Не се обиждайте.

За всички тези стъпки ще говорим по-обстойно. Но за да можем по-добре да ги разберем, е необходимо да се запознаем с основните събития в историята на човечеството, с пътя, който сме изминали в нашето развитие.

Човечеството е един експеримент. Първосъздателят започнал да експериментира със сътворението в тази Вселена, за да постигне едно по-добро себе-познаване, себе-изразяване. Той донесъл в тази Вселена енергиите и същностите на живота „част от самия Него“ и ги надарил със своите способности. Тези части или продължения на Първосъздателя – Богове-Създатели, започнали да експериментират и създали собствена йерархия. В процеса на създаването се породила идея Земята да стане интергалактически център за информация. Тя била прекрасно място и се намирала близо до много енергийни магистрали. Цивилизации от всички галактики се надпреварвали да дадат от своето ДНК, за да бъдат представени със собствен код на тази планета. Така майсторите на генетиката създали невиждано на никоя друга планета разнообразие от животински видове. Така Земята се превърнала в жива библиотека. Изначалните автори на Земята били членове на Семейството на Светлината. Така преди 500 000 години била създадена високоразвита цивилизация на южния континент Антарктида. Но тогава започнали космически войни за собственост над този райски кът. Някои от Боговете-Създатели окупирали Земята преди 300 000 години. Тези същности победили Светлината, като лишили хората от информация, за да могат да бъдат управлявани по-лесно. Новите собственици се хранели с енергията, породена от хаоса и страха. Те променили ДНК на хората, като от 12 оставили само две спирали. Всичко, което не било жизнено необходимо и което би могло да носи информация, било изключено. Около Земята била създадена честотна бариера, която пречела на проникването на светлинната информация. Така започнала ерата на Тъмните сили.

От 26 000 години на Земята властват Архонтите. Те обявили планетата за тяхна собственост. Човешката раса била поставена в положение на заложник. За да посетят Земята или да пребивават на нея, представителите на други добронамерени цивилизации трябвало да искат специално разрешение. Високочестотната бариера обхващала пространството от осем мили над и под земята. Тази технология променяла структурата време/пространство, което пречело на движението на космическите превозни средства, и така нашите космически приятели са били затруднени в желанието си да ни помагат. Завесата имала за цел да препрограмира човешкото население, като използва астрално-етерни програми за преродени човешки същества. Тези програми постигали следното:

1. Намаляване съзнанието и възпрепятстване на светлинното тяло.

2. Блокиране на свободната воля и потискане на инициативата чрез инфразвукова технология. Това въздействие се чува като жужене и предизвиква необоснована умора.

3. Замъгляване на интелигентността – води до замъглено съзнание и влошена памет.

4. Причиняване на дисхармония във взаимоотношенията – изкуствено разделяне между любов и сексуалност, дисбаланс между женските и мъжките принципи, затваряне на сърцето.

5. Причиняване на бедност, чрез прожектиране на холограмни изображения на бедност в етерния мозък.

6. Субкултурно разделение.

7. Всевиждащото око – шпионска програма, която наблюдава от етерно ниво всички дейности на физическите същества.

8. Импланти. Това са етерни кристали, поставени в аурата на всяко човешко същество непосредствено преди раждането. Тези импланти премахват спомените от предишни прераждания. Физически чипове са поставени на част от човечеството чрез ваксини. Затова СЗО ги направи задължителни.

За да противодействат на повишаващото се съзнание на човечеството, Архонтите активираха Завесата през 1996 и 2004 г. Тогава бяха докарани рептилии и милиарди невидими амеби. На етерно ниво чрез камери се наблюдава нашето състояние. Тези същества са алергични към любовта, радостта, секса. Когато забележат, че сме радостни и живеем в разбирателство, към нас се изпращат амеби, които се прилепват към слънчевия сплит и от там влияят на нашите емоции. Затова добронамерените ни космически приятели работят за евакуирането на тези същества.

На Земята има шест милиона физически Архонти. Те контролират човечеството чрез Ротшилдите, владеят икономиката, енергетиката, банковата система, военно промишления комплекс, фармацевтиката, киноиндустрията, всички медии. Те са виновници за всички войни, които се водят на планетата. Но на първи юни 2012 година космическият кораб на Плеядинците успява да разруши тяхната основна опора – честотната бариера, с мощен удар, нанесен, като многократно била увеличена силата на мощно слънчево изригване чрез четиридесет километров рефлектор. Това беше последната опора на Архонтите и сега тяхната власт бързо се руши. Пробуждането на човечеството се активира отново и този път процесът е необратим.

За тази операция Изначалните автори призовали Семейството на Светлината да се намеси и прочисти планетата. Началото на този процес бил поставено през 1945 г. Непосредствено след Втората световна война Гея извикала: „Господи, слаба съм! Помогни ми!“ Тогава Бог възложил на Галактическата федерация да проучи какви са възможностите за развитие на планетата. (Галактическата федерация е съюз на 1000 високо развити цивилизации от нашата галактика. В момента те помагат на още единайсет планети, които са в подобно състояние на преход.) Така от 1945 година рязко се увеличило присъствието на космически кораби в около земното пространство. Нашите приятели разработили няколко варианта за изчистване на планетата от Тъмните сили. В основата на тяхната идея стояла възможността да се използва промяната в земния магнетизъм, която започнала през 1950 г. и ще продължи до 2100 г. Тази промяна се дължи на преминаването на планетата и цялата Слънчева система през фотонен пояс в периферията на галактиката Млечен път. Намалената магнитна полярност създава условия за мощно проникване на добри космически енергии от центъра на Галактиката към Слънчевата система. Апогеят в проникването на тези енергии беше на 21.12.2012 г. Тогава се получи т. нар. Прецесия – изравняване на оста на Земята със Слънцето, Центъра на Галактиката и Космическия център, Великото Централно Слънце Алцион. На тази дата ние преминахме Галактическия екватор. Това изравняване ще се повтори след 26000 години.

Сред нашите космически приятели възникнала идеята да се осъществи Възнесение на планетата и човечеството, без да се преминава през смърт, както се случвало на други планети при подобни ситуации. До тази идея се стигнало през 1987 г., когато се състояла Хармонична конвергенция. На всеки 25 години се правят такива Хармонични конвергенции. Това представлява замерване на вибрациите и електромагнитните излъчвания на планетата и хората. За последните години вибрациите на планетата са се повишили почти два пъти. Успоредно с това се повишават и нашите вибрации. Ниските вибрации са тези на злобата, завистта, омразата, клюкарството. Но голяма част от човечеството повиши значително своите вибрации, като се изпълни с Любов, добронамереност и Вяра. Това е новото повишено съзнание на голяма част от хората, което доведе до промяна на Божествения план за унищожение на планетата.

Ако Тъмните сили не повишат своята честота, те ще изчезнат, няма да могат да понесат повишените вибрации. Техният хранителен източник – страх, тревога, хаос, глад, отчаяние, ще бъде премахнат. Ако ние се изпълним с любов и радост, ще спрем да подхранваме с негативната си енергия тези, които толкова дълго ни държат в робство, и те завинаги ще си отидат от нашия живот. По този начин ние се включваме в трансформацията на злото в добро. При тази трансформация получаваме неоценима помощ и напътствия от нашите космически приятели. Кои са Те? Това са нашите приятели и близки, с които сме се разделили преди хиляди години, за да дойдем на Земята и чрез стотици прераждания да създадем неоценим опит за Вселената. Много скоро нашата памет ще бъде възстановена и ние ще си спомним за тях и буквално ще ги прегърнем, ще се завърнем в своя истински дом от това вълнуващо пътешествие. Те с нетърпение ни очакват и ни помагат да извървим своята част от пътя.

Когато сме се разделили с тях, ние много добре сме знаели, че нашата душа е безсмъртна и затова нищо лошо не може да ни се случи. Знам, че много от вас не могат да допуснат, че нашата душа може да се преражда в нови и нови тела. Без да осъзнаем тази възможност, не сме в състояние да разберем пътя на нашето духовно развитие. Как се осъществява това? След смъртта ние преминаваме през тунел, който е създаден, за да може нашата душа безопасно да премине през пластовете с ниски вибрации. Като се издигнем, ние попадаме в пространство, където срещаме нашите починали преди това близки. Ако в сегашния си живот ние не сме допускали това, не сме вярвали, че нашата душа е безсмъртна, ще изживеем шок. Има души, които до такава степен не могат да приемат това, което се случва, че остават в едно междинно пространство. Те смятат, че това е сън, и чакат да се събудят. Такива души могат да имат проблеми в своето развитие. Затова е много важно предварително да сме подготвени за това, което предстои, и да не изпитваме страх от смъртта, защото тя е само средство, което ни помага да оставим тежките си физически тела тук, за да можем свободно да се придвижваме в други светове. Един от световете, където нашите души се обучават за следващото си прераждане, се намира на най-близката до нас планета с форми на живот в пета и шеста плътност, Венера.

За да не се чувстваме объркани в новия непознат свят, ние получаваме помощ от инструктори. Те ни помагат да анализираме опита, който сме натрупали през изминалия живот. Обикновено ние се чувстваме изморени от сътресенията, които сме преживяли на Земята, и не желаем повече да се връщаме там. В същото време има души, които са имали красиви преживявания или са оставили нещо недовършено и бързат отново да се преродят. С помощта на инструкторите ни се дава възможност да изберем вариант за следващия ни живот. Това става в едно пространство, подобно на мехур, което те наричат Пръстенът. В този Пръстен има множество устройства, подобни на нашите монитори. Там можем да разгледаме възможните варианти за бъдещото ни развитие. Бихме могли да изберем да се преродим на друга планета или отново да се върнем тук. Ако се чувстваме много уморени, можем да изберем живот в по-високите измерения – от пето до седмо. Това, най-общо казано, означава да се върнем в Едемската градина, от където сме тръгнали преди милиони години. Можем да останем тук стотици и хиляди години. Но, ако сме решили да дойдем отново на Земята, с помощта на инструкторите и на други души, с които сме свързани, започваме анализиране на възможните варианти. Има изградени постоянни групи от 15 – 20 души. Външният ни вид е като този, който сме имали при последния си престой на Земята. В тези групи анализираме опитностите си от последното прераждане и избираме вариант за следващото. Дава ни се възможност да видим епизоди от живота на различни хора, които бихме могли да бъдем. Можем да се спуснем до града, в които ще живеем, да почувстваме ароматите му, да се потопим в неговата атмосфера. Когато изберем подходящия вариант, се спускаме на Земята, за да се срещнем отново в групата след „смъртта“. Започваме своя нов живот, преживяваме ново вълнуващо детство. Вероятно мнозина от вас си мислят, че непременно ще изберат живот в охолство и безгрижие. Това е, защото от позицията на сегашния си живот не можем да оценим изцеляващото въздействие на болката. Ние винаги избираме живот, който ще ни даде най-голяма опитност. Представете си, че изпращаме децата си на училище, а те само играят по цял ден. Тогава ще бъдат много радостни, но нищо няма да научат. Така е и с нас. Ние винаги избираме точно този живот, който ще допълни липсващата ни опитност, независимо колко трудно ще ни бъде.


Книгата е предоставена на Самосъзнание.com лично от Добромир Пенков!

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments