Седмично послание на Хиларион 17-24 ноември 2013г.


Възлюбени,

Тъй като седмиците напредват към зимното слънцестоене в северното полукълбо и към лятното слънцестоене в южното полукълбо, ще има повече движение в сърцата на човечеството, тъй като те абсорбират мощните лъчи светлина от Космоса и много сърца ще са трансформирани от вибрациите и излъчванията на любов в тази многоаспектна бяла и многоцветна светлина. През седмиците, които водят до слънцестоенето, е важно да се придържате здраво към вътрешната си светлина и да поддържате баланс и фокус. Вие правите това автоматично, защото вашите многоизмерни аспекти ви водят напред по духовното ви пътуване във Възнесението и индивидуалните ви усилия помагат за създаването на тази възможност за всички хора.

Като вървите по ежедневния си път, бъдете внимателни спрямо мисли и чувства, които текат към съзнанието ви, защото някои от тях може да не са от собствения ви живот, а от този на хората около вас. Важно е да започвате всеки ден с изчистване на собственото ви енергийно поле, така че, когато се впуснете в рисковете на живота по вашия свят, да знаете кога в полето ви навлизат странни мисли и чувства и да можете да осъзнавате, че това идва от другите. В тези моменти, визуализирайте виолетовия пламък, горящ и пречистващ тези мисли и чувства, и ги изпратете във Великото Централно Слънце за трансмутация и превръщането им отново в Светлина. Много от вас са твърде чувствителни спрямо енергиите на другите и също спрямо Земните енергии и трябва да практикуват самозащита и изчистване постоянно и упорито.

По-висшите енергии изискват от много от вас дълги периоди на сън и почивка и ние искаме да осъзнаете, че има повече неща, които се случват на други нива на съществото ви и че всичко при вас е наред. Просто си позволете тези периоди на почивка, когато изникнат. Онези от вас, които редовно посещават този сайт, са Носителите на Светлина, които са много активни в процеса на Възнесението на тази планета и са ангажирани с много задачи, които изискват участие на други нива на съществото ви и вашето любящо усърдие в тези дейности е високо оценено и най-необходимо през тези времена. Вие сте тези, които желаят да са в истинска служба на тази планета и на всички форми на живот на нея и в нея. Вие участвате в галактическите си начинания като служите по този начин.

Отделете време, за да изразите благодарност на галактическите си братя и сестри за тяхната подкрепа, извисяване и добронамереност, които те дават безкористно и с радост. Опитайте се да се свържете с техните енергии и ще почувствате радостта и смеха, който е в енергийните им излъчвания, когато са близо до вас. Това е състоянието на съществуване, в което всички вие се придвижвате като прекосявате коридорите на съзнание в по-висш начин на съществуване и изразяване. Почувствайте хилядолетната тежест на опита на противоположностите да се вдига от ценните ви рамене и се отдайте на вибрацията на любовта, която идва от Божествената Майка във все по-мощни потоци, докато остане само светлина във вас.

Всички вие подписахте това още преди да сте стъпили на тази планета и всички ваши опити във всяка от полярностите ви доведоха до този основен момент на трансформация и до пътуването ви обратно към Източника, от където дойдохте преди много еони. Това наистина е радостно време и настъпване на пълнолетие за Земята и човечеството. Всичко, което е необходимо сега, е да продължите да поддържате устойчиво намерението си да видите тази мисия завършена. Вие осветихте пътя, така че другите да могат да пътуват по него по-лесно и по-безопасно, в по-голям брой, отколкото някога е било възможно да си представим.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/17-24-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments