ГЛОБАЛНА ПРОГНОЗА (30.12.2013-3.01.2014) - Филип Филипов



ГЛОБАЛНА ПРОГНОЗА: Поредица от опасни земетресения се случиха във визирания от мен период 24-25.11.2013, като информацията е писана на 15.10. Онзи ден от силни земетресения са пострадали 58000 души в Китай, вчера земетресение от около 5 степен стресна много хора в Турция, като за радост има само ранени от уплах. А днес е имало 7 по Рихтер усетено във Фолкландските острови в Атлантическия океан.

Искам предварително да се извиня за следващите редове, но за съжаление е налице странна космическа конфигурация точно по време на Нова година... От една страна, не бих искал да създавам неприятни усещания и емоции, но от друга страна съм длъжен да изнасям обективно наличната информация, защото тя може да помогне на будните и благородни души да бъдат по-активни и адекватно действащи.

СПЕЦИАЛНО ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ДНИТЕ ОКОЛО НОВА ГОДИНА ЗА ГОЛЯМО МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ СА С ГОЛЯМ РИСК ОТ СЕИЗМИЧНИ И КАТАСТРОФИЧНИ ЯВЛЕНИЯ. Ако българските, турските, румънските и гръцките сеизмолози имат каквато и да е изпреварваща информация е добре да я споделят с населението навреме. Според разработената от мен методика Сеизмичната опасност може да се оцени с цветови код на границата между ОРАНЖЕВО и ЧЕРВЕНО. Това е така, защото на тази дата в знака Козирог се случва опасно Новолуние, при което гравитационната сила идваща от Слънцето и Луната е по-голяма от нормалното, а има и чисто астрологични знаци, показващи опасен катастрофичен период - Плутон и Меркурий съвпадат със Слънцето и Луната и правят 90-градусов ъгъл към Марс. За радост това е само Новолуние, а не Слънчево затъмнение и гравитационната сила няма да бъде силно фокусирана към повърхността на Земята. За да се смекчи ситуацията помагат планетите Нептун и Сатурн, което е знак, че с молитва, духовна работа, будност и вяра в Бога може да се преодолеят неблагоприятните космически съчетания. Въпреки това обаче налице е доста сложно положение и препоръчвам всички будни и разумни души да се помолят за България и всички други народи по света - да бъдат опазени от земетресения, катастрофи, катаклизми, взривове, пожари и опасни инциденти в този труден период: 30.12.2013-3.01.2014. Добре е тази колективна молитва да бъде отправена към Христос, Арх.Михаил и пазителите на България на Коледа и в деня на Зимното Слънцестоене. Тъй като тази опасна конфигурация се случва точно в момента на Новолунието, опасността за съжаление не важи само за 3-4 дни, а за целия лунен месец. Ето защото фазите първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт също имат завишена опасност от земетресения и катастрофични явления (опасните периоди са показни на графиката на поста). Моят съвет е всички хора родени с важни космически фактори (Слънце, Луна, Асцедент и др.) от 5 до 15 градус на Козирог, Везни, Овен и Рак да бъдат особено внимателни около Нова година и да избягват всякакви рискови процеси. На тях не препоръчвам да пътуват и най-добре е да бъдат на сигурно и спокойно място където няма диструктивни сили. Обичайните инциденти с фоеверки вероятно ще са много повече и за това родителите трябва да забранят използването на бомбички и фоеверки в този период от децата им. В социално и политическо отношение този период е доста опасен за България и за всички държави, които се намират под влиянието на Козирог(народите на Балканския полуостров, Чехия, Словакия, Австралия, Хаити и някои азиатски държави) и за целия свят, защото са възможни природни бедствия (земетресения, мащабни пожари) инциденти, катастрофи, избухвания на петролни установки и изблици на безмислена агресия. Отново са възможни прояви на политическа агресия от най-нелицеприятен вид както в началото на 2013 година. Силите за гражданска защита, полицията и структурите за сигурност е добре да повишат готовността си за реакция.

И отново всички добри души по лицето на Земята в описаните по-горе периоди е добре да навлязат в съзнателна Колективна молитва с цел проява на Божествената Милост, Справедливост и Любов!


(за целта Самосъзнание.com създаде събитие - Молитва за България по Коледа и в деня на Зимното Слънцестоене)

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments