Стани Това, което Си като Осъзнаеш, че Вече Си


Целта на живота и съществуването е славнa. Всичко, за което можем да се сетим, е истинско, но в същото време нищо не е истинско. Ние създаваме нашата реалност с това, което сме. С нашата енергия.

Няма ограничения за това, което можем да бъдем, ние сме единствените, които се ограничаваме. Сега от много се иска, да се освободят от кожата, така да се каже, и да се запитат от пространството на любовта, щастливи ли са с това, което те са, или биха искали да променят нещо, да бъдат нещо / някой друг. Това не е нещо, на което да се съпротивляват, а да прегърнат.

Промяната е естествена. Тя е това, което сме. Непрекъснато променяща се енергия. Нищо не е постоянно. Ако нещо е константно, то няма живот. Но това е илюзия, защото винаги има живот. Живота се преобразува - трансформира. Може да не е това, което е бил, но сега е нещо ново. Всичко винаги е в постоянно движение. Като красива симфония или танц. Константно изразяване.

Вие сте мощен създател. Не сте безпомощна жертва. Нищо не може да ни се случи, което не е в нашата вибрация. Често идваме тук с определени перспективи и вярвания, така че да можем да ги пречистим и да растем в нашата вибрация. Ние помним това, което сме, и научаваме това, което не сме. Съществуването е експанзия. Като знаем това, което не сме, ние ще знаем какво сме. Това не е нещо, което трябва да направим, все пак. Всички ние избираме нашите преживявания.

Тъмнината и светлината са част от едно цяло. Когато излезем от това, можем да видим творението такова, каквото е, и осъзнаваме, че нищо не е добро или лошо. То е такова, коквото го правим. Тъмнината и светлината е част от едно и също. За мен, няма такова нещо като тъмнина, тя е просто липса на светлина. Включете светлината и тъмнината изчезва. Ние всички имаме сянка, но веднага след като се хвърли светлина върху нея, тя вече не е тъмна. За да можем напълно да стоим в силата си, за да бъдем толкова мощни, колкото можем да бъдем, ние трябва да се изправим пред нашата сянка. Знайте, че няма нищо страшно в това. Ума и егото са тези, които го правят страшно. Ключът е да се преместим от ума в сърцето. Когато живеем в сърцето, ние виждаме през илюзията, защото всичко е любов. Единството и безусловна любов стават нашата истина, защото си спомняме, че това е, което сме. Това е същността на нашето съществуване. За да се свържете напълно, трябва да се излезе от ума и да се влезе в сърцето.

Наистина, няма от какво да се страхувате, тъй като всичко е любов. Ние създаваме нашите собствени страхове. Когато имаме смелостта да гледаме на себе си, като такива, каквито сме, нашата сянка(и), както и нашата светлина, когато ние вече не се страхуваме да "срещнем" себе си или да се изправим лице в лице с тъмнината, ние напълно ще се оттеглим в светлината, защото ние сме светлина. Ние ще потвърдим силите си и всичко, което сме. Ще застанем в силите ни, без никакъв страх, защото знаем истината и ние сме истината.

Това е едно красивo пътуване и процес. Не бъдете твърди със себе си, отделете време и бъдете нежни със себе си. Единственият, някога, който е в състояние да те нарани, си ти самият. Другите могат да ни наранят, но само ако им дадем силата да го направят. Почитайте себе си и всичко, което сте. Знайте, че сте също толкова важни, колкото и всеки друг. Вие сте част от всичко, и заслужавате всички тези неща, които искате. Не се подценявайте. Не се страхувайте да покажете вашата стойност, кои сте, или да стоите в собствената си сила. Това е вашето време и го знаете.

Вярвайте си, скъпи, любими. Няма нищо лошо, отрицателно или срамно в това, да обичате себе си. Ние сме едно. Ако не можем да обичаме себе си, ние се отдръпваме от единството и източника. Имаме за цел да обичаме това, което и каквито сме. ОБИЧАЙ СЕБЕ СИ. Оценявай себе си. Как може да бъдеш светлина и любов, ако не можеш да обичаш себе си? Осъзнайте това, което е, и се освободете от това, което не е. Знаеш какво си ти, прегърни го. Прегърнете себе си, и всичко, което сте. Вие сте красота, истина, светлина и любов. Вие сте благодат. Вие представлявате мир, просветление и нова енергия. Новата енергия е всичко за любовта, единението и единството. Вие не искате да се оставите извън това. Ние всички сме включени. Вие също. Прегърнете Любовта. :) ♥ ♥ ♥

Ние сме ЕДНО.

Любов и благословии,
Catherine Victoria

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments