СаЛуСа – 22 октомври 2013г.



Чувствате ли свободата, която всички вие имате сега, да изберете от толкова много чудесни възможности, които са отворени за вас чрез собственото ви освобождаване от старото? Ние не говорим за избора да се пробудите или да се извисите, а по-скоро за изборите или решенията, които сега сте свободни да направите за по-нататъшните си опити, без да сте дърпани назад с негативни енергии, които кръжаха около всичко от недалечното ви минало. Сега ви е позволено свободно да следвате визиите и мечтите си и никоя подобна съществуваща сила не е достатъчно мощна, за да ви спре, освен ако вие не изберете това. Призивът на по-висшата ви реалност става по-силен с всяка ваша мисъл за съществуване там, а това създава невероятна сила и енергия, която води до приключване на всички необходими подготовки в точния идеален момент за всеки един от вас. Ние следим много отблизо напредъка ви и всички онези, които избират да са свързани с нас, постоянно получават нашата енергия, или пряко, или чрез съобщенията ни и ние сме много щастливи да получим чудесния ви и мощен отговор, който вие изпращате обратно към нас.

Бъдете подготвени да видите много повече промени да се случват благодарение на огромното нарастване на колективната ви осъзнатост и помнете, че всичко, което се случва, е израз на собствената ви воля и избор. Ако се фокусирате върху виждане на бърз напредък към по-добър начин на живот за всички хора, вие ще прибавите необходимата енергия да се случи това и ще споделите това чувство с другите, тази енергия ще нарасне огромно. Ако изберете да „чакате и да видите какво ще се случи по-нататък”, скоростта на промените ще съответства на мислите ви. Знаем, че вие може да се чувствате изморени от фокусиране върху всичко позитивно и още да не виждате то да се случва, но сте много наясно с факта, че избрахте да сте тези, които показват пътя, който другите да следват и вие също се нуждаете от малко време, за да станете по-мощни чрез изчистването на толкова много проблеми, които блокираха чистия енергиен поток и повлияха на силата ви да творите. Помнете, че всичко е както трябва да е и че вие изпитахте всичко по пътя, което ви помогна най-много по пътя ви на еволюцията.

Почувствайте как собственото ви знание резонира във вас и ви дава всичко, което е необходимо, за да се фокусирате върху това, което желаете да изпитате. Това желание е изразът на чистата енергия, течаща от по-висшата ви реалност, с която избирате да се свържете, така че то може да ви даде представата за всички онези прекрасни чувства, които ще изпитате, когато навлезете в реалността на вашия избор.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и в това съобщение ние говорим за избора, който вие сега изпитвате. Той никога не беше така свободен на възлюбената ви Майка Земя, както е сега, така че ние искаме да ви вдъхновим още повече да го използвате с всичките си нарастващи вътрешни сили и с цялата си мъдрост, които придобихте чрез преминаването си през толкова много уроци за такова кратко време. Можем да кажем, че „изборът е ваш”, тъй като няма друг отговорен за вашите собствени опити. Ние знаем, че вие сте готови да поемете тази отговорност и да следвате безкрайния път на еволюционния си процес. Ние вече ви виждаме с нас в общата ни реалност, в която всички избираме да се присъединим.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/10/22-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments