Изберете това което вашето сърце знае, че е нужно - Архангел Михаил


6 Октомври 2013

Архангел Михаил и семейството на Йешуа чрез Рон Хед

Ние сме тук с Михаил на този ден да заявим намерението си да общуваме с вас чрез този канал в бъдещето. Ние сме благодарни за тази възможност. Мина известно време за този канал да признае нашето присъствие. Ние сме доволни, че най-накрая той го направи.

Ние се нуждаехме от канал за нашите групови комуникации и сме щастливи да имаме този. Михаил е изградил чудесна публика и ние сме много щастливи, че ще бъде толкова лесно да комуникираме с всички вас. Всеки от нас има собствени канали, разбира се, и те са прекрасни. Но това ще бъде добре дошъл канал, също така добре, и ще бъде приятно да работим заедно.

Беше казано чрез този канал, че вие сте преодолели кризата наскоро, и това наистина е така. И тъй като това е така, позволете ни да поговорим малко за нещо, от което вие ще виждате все повече и повече. Ние говорим за лечение. Има много да се направи от това, нали така? И вие ще сте забелязали, разбира се, че сега има повече лечебни методи около вас, отколкото когато и да било. И те ще продължават да нарастват, докато вие научите все повече и повече за възможностите.

Необходимо е да има методи, които се харесват и са ефективни за всеки от вас. Но разберете че всяко истинско изцеление се извършва от Единият Истински Лечител чрез вашите собствени тела и умове. Лечителите от какъвто и тип да са тези, които са се научили да ви помагат правейки това. Ние сме сигурни, че те ще бъдат първите, които са съгласни че това е така. Най-добрите от вашите лекари го признават, също така добре.

Не считайте, че трябва да мислите че един вид изцеление е добър, а друг не. Всеки от тях има прекрасни възможности за вас. Изберете просто това, което чувствате в сърцето си, че можете да приемете и на което можете да повярвате. Изберете това което вашето сърце знае, че е нужно. Вярвам, че сте запознати с думите, "Стани. Твоята вяра те изцели." Без тази вяра, скъпи приятели, нищо няма да ви излекува. Така че, докато търсите какво да ви излекува, гледайте за това в което вярвате най-усърдно.

Това кратко съобщение ще е достатъчно за днес. Бъдете добре, скъпи мои. И бъдете в радост.

Източник

Превод: Христо



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments