Седмично послание на Хиларион 13-20 октомври 2013г.


Възлюбени,

Небесата се усмихват на Земята, тъй като тя се придвижва в съответствие със съдбата си. Погледнато от по-висшите реалности, чудото на това движение е отвъд въображението. Небесните движения, които се случват и ще продължат да се случват, носят трансформация от най-висш ред. Старите начини бързо се превръщат просто в сън, а новите начала узряват с потенциал. Това са времената, за които се е говорило през вековете, и сега това най-сетне е тук. Първоначално то започва на нивото на етерните енергии и проправя пътя си във всеки аспект на живота и живеенето на вашата планета. Дълбока промяна и трансформация проправят пътя си във всяка съществуваща клетка и Земята се подготвя за тържествена церемония.

Целият гъмжащ хаос, който сякаш изригва, е само прогонване на сенките, които си отиват. След тях идва нещо чудесно, нещо величествено, нещо, което човечеството си представи в сърцето на сърцата си. Новата реалност заема мястото си и преместването и в живота ви е тихо, елегантно и изпълнено с мирна радост и задоволство. Повече моменти на честотата на Новата реалност заема мястото си и преместването и в живота ви е тихо, елегантно и изпълнено с мирна радост и задоволство. и екстаза стават още по-чести сред онези от вас, които чакахте дълго тези мигове. Настройте се, Скъпи мои, защото това е само началото. Всяка душа открива вярно, всичко, което беше необходимо, е вътре в тях и те са тези, които го карат да се случи в тяхната външна реалност. По-плътните енергии бързо си заминават, оставяйки след себе си очакването на новото.

Животът едновременно се ускорява и забавя, защото когато се придвижвате в по-голямо съответствие с вашия собствен Свят Христов Аз, вие сте подготвени за кристалното си ядро, което резонира радостно с новата кристална мрежа, която бръмчи и вибрира и пее радостните си тонове в атмосферата и навън във Вселената. Реалностите на благодатта измиват планетата и всяка частица живот е пропита с тази славна субстанция, тази огнена любов от сърцето на Създателя. Любовта Е най-великата сила във Вселената и тя отваря всички сърца, за да бият като едно, когато се събудят всички обитатели за спомена за собственото си великолепие.

Вие, Възлюбени, сте катализаторите, тези, които създадоха този важен момент, издигащ се величествено пред вас. И енергиите падат върху всеки един от вас и върху останалото човечество като благословия. Пътят напред е през сърдечния ви портал. Връзката трябва да се случи в сърцето ви. Дишайте с и чрез сърцето си, научете дишане чрез сърцето. Станете доброжелателните и светлите, които ходят на Земята, благославяйки всеки и всичко на нейната повърхност и под нея. Нека ваш постоянен рефрен стане: „ нека да бъда благословия, нека да бъда благословия”. Вие сте помазаните, които издържахте много изпитания и премеждия, преминахте през много изтощителни тестове, за да пристигнете до тази свързваща точка. Вие сте готови и знаете какво трябва да се направи във всеки един момент.

Светлината се разпростира експоненциално по лицето на вашата планета и това е необратимо. ВИЕ сте тази Светлина, вие поддържате визията, потенциала в красивите си сърца и се издигате в небесата на ангелски криле. Ето как Раят се закотвя на Земята и става истина. Всички човешки ангели сега обединяват усилията си, за да доведат Рая на Земята. Добротата ражда доброта и вълшебството води всеки ден. Отворете очите си и вижте със сърцето си. Разтворете крилете си и летете, деца на Светлината! Възрадвайте се и нека сърцата ви бъдат в мир.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/10/13-20-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments