Епифизната Жлеза - Ключовият Орган - Старгейт

Ключовият Орган - Старгейт

Епифизната жлеза е ключовият орган, който работи като наш собствен хиперизмерен Старгейт в телата ни. Старейшините на всяка култура са използвали символика и отдавали специална почит на епифизната жлеза. Докато физиологичната потребност и функцията на епифизата бяха до скоро неизвестни, древните мистични традиции и метафизичните практици отдавна знаят, че тази област в средата на мозъка е свързващо звено между различните измерения - физически и духовни.

Старгейтите позволяват преминаването между пространствено-времевите местоположения в различните Вселени и плътностни нива. Това е повече от просто "пътуване във времето" приятели, това е междуизмерно пътуване. Ако проучите "епифизният Старгейт" ще стигнете до много от тази информация:

"Епифизната Жлеза е хипер-измерен Старгейт, вграден в нашата човешка физиология, която ни дава възможност за пътуване във времето. Тази технология бе обратно произведена от древното общество на Атлантида. Старгейт функции с помощта на обикновена вода, H2O. Когато е защитета от [намесата] на всички електромагнит[и] ... Водата може да се измени и да създаде връзка с преобърната реалност на време / пространството ... Това се постига чрез малки молекули в епифизната жлеза наречени микроклъстери. Тези микро-клъстери са изобразени в плутонични твърди геометрични форми. Микроклъстерите образуват резонансна порта/портал, който позволява преминаване през време / пространството."

Епифизната жлеза е водна, което означава, че съдържа и е заобиколена от биологична течност. Течността често се описва като вода, но тя съдържа биологична информация [ДНК], което означава, че всъщност е по-скоро като гръбначно-мозъчната течност. Тази течност съдържа пиезоелектрически калцитни кристали. [Пиезоелектричен просто означава, че когато кристалите са стресирани (под напрежение) или са предизвикани да вибрират, те генерират електрическо напрежение, което може да бъде съединител]. Използвайки Кундалини енергия ["Кундалини Активиране" е балансирането на всички енергийни центрове - чакри и привеждането им във високо вибрационен резонанс], която вибрира от вашата коренна чакра нагоре, ще доведе до вибриране на епифизната жлеза. Когато епифизата вибрира, течността също вибрира. Това кара калцитните кристали да резонират, "стресира" кристалите и създава пиезоелектрично напрежение. Тъй като този пиезоелектричен-магнетизъм се свързва, това дава възможност за свързване на външното електромагнетично поле, включително тези на другите измерения, които тогава могат да ни преведат.

Благодарение на Jeff Andrews


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments