Вие сте магически същества, нали? ~ Архангел Михаил


6 Септември 2013

Архангел Михаил чрез Рон Хед

Днес ние се връщаме към по-щастливи теми. Ще започнем като ви посочим по-позитивните новини които започват да влизат в репортажите на вашите новинарски медии. Ако знаете какво се очакваше да се случи, ще бъдете в състояние да четете между редовете и да бъдете насърчени от тези неща когато ги видите, въпреки че те не се съобщават непременно като положителни събития. Това ще продължи да се ускорява докато тази година напредва. Полагат се усилия за да ви държат в състояние на тревога и извън равновесие, но вие се събудихте и си научихте уроците твърде добре. Вашата светлина се разпространява, така както вие знаехте че ще стане.

Ние също така се връщаме към темата за това какво е за вас постъпващата енергия. Тя е много силна в момента и отново нараства все по-силна. Дишайте, скъпи мои приятели, дишайте. Релаксирайте в промените които донасят вашия нов свят и вашите нови аз-ове до вас. Приемете ги с благодарност и те ще ви причинят много по-малко дискомфорт.

Това понижаване на равнището на дискомфорт, ако изпитвате такъв, скоро ще се превърне в определено чувство на радост и комфорт. Вие ще се преместите в по-конструктивно и по-малко ясно време за вашите енергийни полета и вашите тела. Вашия живот ден за ден ще започне да отразява това все повече и повече. Вашите дни на лична радост ще се появят, не с фанфари, а привидно като нещо естествено.

Когато погледнете назад, ще изглежда объркващо за момент, може би. Или може би ще изглежда като магия. Ах, скъпи мои сърца, вие сте магически същества, нали?

Това най-уморително време, както изглежда на мнозина, ще се превърне в най-паметното и най-радостното ви. Това е вашето време. Бъдете стабилни. Бъдете заземени. И бъдете в сърцата си толкова, колкото сте способни. Ще откриете, че сте станали все повече и повече умели да правите това.

Питайте за нашата помощ, ако имате нужда. Попитайте за нея, ако просто искате. Или просто ни почувствайте около вас, ако искате. Ние сме тук. Ние винаги сме тук. Седнете с нас и се насладете на нашата компания. И си представете това. Ако ние ви говорихме, какво щяхме да кажем? Ние ви говорим, вие знаете. Все повече и повече от вас слушат. Това ще става все по-ясно, докато ние се движим по този път. Добър ден, скъпи единствени.

Източник

Превод: Христо



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments