Седмично послание на Хиларион 29 септември – 5 октомври 2013г.


Възлюбени,

Много от вас сега започват да виждат и чувстват Светлината в края на тунела. Всичко, което изпитвахте в пречистващата си фаза през последните няколко години, наближава своя край. Това, което е важно сега, е да продължите да поддържате по-високите си вибрации ежедневно, защото това прави пътя напред по-лесен и пълен с повече грация и лекота. Вие бавно откривахте, че есктазът е новата ви честота и моментите на изпитване на радост стават все по-чести и по-чести. Това състояние е вашето естествено състояние на съществуване, така че приветствайте го в живота си.

Вие също започвате да виждате, че това, което възнамерявате в живота си, се проявява. Това е магическо време, когато всичко, за което сте мечтали, идва във вашата реалност по начини, които са чудни и удивителни. Бъдете отворени да получите това, което винаги сте чакали за себе си. Тъй като се придвижвате напред, продължавайте да търсите и да разпознавате всичко добро, което се излива във вашия живот ежедневно, защото това действие ще продължи да ви носи повече добри неща в проявление. Осъзнайте, че всички добри неща, които вие заслужавате, идват сега, когато блокажите, които са ги задържали, бързо се разпадат.

Продължавайте да стоите центрирани в ядрото си и всичко ще е наред. Може да изпитвате странни усещания в области от вашето физическо тяло, които продължават промените и трансформацията на физическото ви тяло в по-високо измерния ви телесен шаблон. Когато се случи това, просто дишайте и се отпуснете и то скоро ще премине. Също така е важно да защитите собственото си енергийно поле от все по-променливите енергии, които ви обкръжават. Повтарянето на декларирането на "Тръба от Светлина" няколко пъти дневно ще ви помогне да обградите енергийното си поле със Светлината на вашата по-висша същност. Всички от вас са доста наясно с тази дейност, но понякога когато сте обзети от ежедневните си дейности, забравяте тази най-важна дисциплина.

Енергиите се покачиха в честотата си отново, така че важно е да останете балансирани колкото може повече. Отново, съветваме ви да прекарвате повече време навън сред природата, защото това е много успокояващо, целебно и заземяващо за физическото, умственото и емоционалното ви съществуване. Да останете свързани със Земята помага в процеса, през който всички вие преминавате. На хоризонта има много промени и е полезно да сте готови да се носите с тях без съпротива, защото именно противопоставянето е това, което прави живота ви по-труден. Знайте, че никога не сте сами и че винаги сте заобиколени от водачите си, ангелите и учителите. Ние сме само на една мисъл разстояние и сме готови да ви служим.

На всички от вас подобава да следите и наблюдавате знаците на промяната около вас. По този начин вие винаги сте готови и няма да изпаднете в никакъв вид травми. Вярвайте в силата на вътрешната си Любов и гледайте как тя расте и се разпростира . Всичко живо се променя и преминава през метаморфоза и крайният резултат е възвестяван с голямо нетърпение. Този процес естествено ще отнеме време, за да се прояви в ежедневното съществуване. Търпението енай-полезното качество през тези времена.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/09/29-5-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments