Числото 13


"Разследвайки" житните кръгове, отделям внимание на всеки детайл, защото те се правят, за да ни информират, но инфо много не се намира. Кръгът от 07.08.'13, ми направи впечатление с 13 кръгчета около Земята. И започнах да си човъркам мозъка защо на тази дата, този кръг !? 



Живеем във време, в което е много важно да разбираме силата, която се намира в мислите и вярванията. Потърсих си инфото за числото 13, писала съм и преди в групата някои факти, но тъй като днес пиша за този номер, реших да ги ползвам ... а и това се случва тази година или споменатите лица използват това число за различни цели.

На 21.12.2012 започнахме цикъл, който е под влиянието на числото 13 и ще продължи точно 144 000 дни и ще приключи на 25.03.2407 г.

Откъс от един от календарите на Маите :
12 цикъл - 18 Септември 1618 ( + 144.000 дни до следващия цикъл)
13 цикъл - 21 Декември 2012 ( + 144.000 дни до следващия цикъл )
14 цикъл - 25 Март 2407

През последните шест хиляди години, историята е напълно пренаписана, както и събитията от миналото преднамерено са били променени, редактирани или дори премахнати.

13 е числото на съвършенството, а цифрата 13 е пусната в контекста на живота и сътворението ... 13 е свещено число с много сила и власт, а цифрата е с незаслужено лоша репутация, а и на практика всички религии са обърнали всичко с главата надолу и ни индоктринират поколения наред, презират и мразят жената - давам пример, въпреки, че може и да не направите връзка, но връзка има ... 13-та буква от азбуката е "М" - майка, матриархат, мадона, Мария Магдалена ... ( и Милена ) - светът се управлява от група от 13 семейства ( Аркони / Архонти ). Те, като Цивилизация, която няма способността да се размножава, нямат женски видове, мразят жените, защото жената дава живот, а за тях е удоволствие да отнемат живот ... в колко държави по света има зверско насилие на жените, благодарение на религията и затова, че не почитат Майката, Жената и Божествената Женска Енергия.

В северните страни, в далееееечното минало са почитали Петък 13, като ден на Богинята на Любовта Фрея, а пък Духовенството е демонизирало и деня и числото.

Новият "Папа", Хорге Марио Бергоглио, "Папа Францис", също е 13-ти "Папа" и е избран на 13.03.2013.
Ден: 13 - Общо дата: 1 +3 +3 +2 +0 +1 +3 = 13
Година: ( 20 ) 13
Папа / възраст : 76 = 7 +6 = 13
Ръкоположен за първи път : 13/12/1969 ...

Номер 13 е броят на централните традиции (стаи) в свещената геометрия, защото фигурата отразява геометрични фигури, които съществуват в човека, природата и Космоса.





 показват Звездата на Давид и :

0 - Перфектният Кръг - съдържа цялото творение. Всички във вечността, като пълно цяло без разделяне и без механика. (Цялото творение, или самият кръг).

13 - В средата се намира Свещения номер 13, който представлява съзнанието / Създателя / създател отвътре / Сътвотението.

По посоката на часовниковата стрелка от стая #1 се отива в стая #2, след това в съседната стая ... до #12 ( 12 = 3 - душа, време, движение - женски аспект или щастливо число ), което докосва кръга, физическата вселена ( 13 = 4 - стаите и формата - мъжки аспект ). 12 стаи създават безкрайната мрежа от Светлина и водят до Съвършенство (13).

А ние, хората не вървим ли към Съвършенство?

Вчера дори преминахме и през Портал, за който ви споменах и което ни бе предадено чрез друг житен кръг. В нашият свят числото 13, получи статут на нещастно число, говори се, че носи лош късмет ... Преди Арконите да сменят месеците в календара ни, те са били 13.

Намаляването им на 12 е било с цел да се получи дисбаланс ( блокира се мозъчният баланс между 2-те полукълба ) и бърз контрол над масите и противоречи на естествения ритъм на живот - хората се отчуждили от природата и естествените цикли, естественият ритъм на Вселената. ( Когато се структурира живота ни, от изкуствения ритъм на 12-часовия часовник и 12-месечния календар, нервната система и нашето умствено и емоционално тяло са подложени механично на изкуствена честота, която е в противоречие с истинските мотиви и ритми в природата и се проявява на планетата - продължаващата деградация на околната среда, страх, тревожност и болести, алчност, агресия, чувство на разделение и изолация, конкуренцията, стрес, материализъм , експлоатация и така нататък. )

А дали тези 13 кръгчета около Земята не показват, че вървим към смяната на изкуственият Грегориански календар с първоначалният 13-месечен календар, който се основава на лунните и слънчевите цикли с честването на зимното и лятното слънцестоене !?

Е, дотук с моите " размисли и факти ", пишете какво мислите или какво виждате на житните кръгове.

Milena van Lier






МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Моля ви, разяснете ми наистина, как да обвържа моето постоянно виждане на числото 13. На ден виждам числото 13 по 100 пъти. Часовника, номерата на колите, квитанцията от учреждение, статия, общо казано където и да погледна намирам това число. Виждам го от почти 4 месеца, а през това време загубих майка си, съпруга си и не мога да си обясня тази зависимост.

    ОтговорИзтриване