Поздравления - Вие построихте мост към друго измерение! - съобщение от АА Михаил и Ангелите Пазители


Мили деца на Светлината и Любовта, ние идваме при вас отново с послание за надежда и самостоятелно откриване, защото сега е време за всичките ви самоличности да светят през обвивката ви. Всички сте пътували надлъж и нашир от различни галактики и различни Планети, за да дойдете на тази Планета в този критичен момент в историята не само на човечеството, но и в голямата Вселена.

Много от вашите звездни братя и сестри гледат надолу към Земята в момента с оромна почит към всичко, което се прави тук и към всичко, което предстои. С огромен респект към вашите способности, да се потопите в тъмнината и да покажете Светлината на онези, които са били заслепени от алчност,у жас,  насилие, гняв и мистерия с векове. Те ви гледат с обожание и се учат от всяка стъпка, която предприемате, защото те я поемат заедно с вас ... виждат и чувстват всичко това, през което преминавате на тази Планета.

Но сега е дошло времето за вас, най-накрая да блеснете и да си отдъхнете с въздишка на облекчение за следващите 3 месеца, през които ще бъдете окъпани от Слънце, Любов и Светлина. Всичко, което изглеждаше непостижимо за вас преди, сега ще бъде на една ръка разстояние и ние Ви каним да вървите напред с постоянство. Вървете напред по осветения път, който сте си представяли и към който сте се стремили, хванете другите за ръката, сега е ваш ред да вървите напред с увереност, защото вие сте изградили този път, вие построихте мост от едно измерение към друго. Ние приветстваме всички вас за всичките ви усилия при "вземането" на човечеството и издигането му отново към Светлината, така че да може най-накрая да пробие и да излезе от колелото на кармата, в което е било поставено и обърквано цяла вечност.

Ние ви се възхищаваме. Следващите 3 месеца ще отбележат много нови начала за човечеството и както вече ви казахме по-рано, ще видите повече от всичко, което жадувате да видите. Много души ще се събудят, разбрали своята истинска идентичност, много земни жители ще се откъснат от всекидневният си начин на живот и ще търсят промяна от тези около тях, но най-важното, ще искат промяна в себе си. Те най-после ще осъзнаят, че не могат да живеят така, както са живяли до сега, те ще видят вашата Светлина и ще вървят към вас, сега е време, за всички вас, Работници на Светлината, да застанете заедно, да се изправите и да засвети Светлината ви още по-силно, да излъчва състрадание, разбиране и любов за всички.

Много от вас ще бъдат спирани на улицата от минувачи, които ще започват да ви разказват историите си, техните радости и скърби, промените, които се случват в сърцата им. Много от вас ще участват в различни разговори с приятели, които не са имали възможност да чуят преди. Много от тях ще са в процес на напускане на настоящата си работа и изцяло ще се съсредоточат върху тяхната мисия като Работници на Светлината. Ние ви казваме, че подкрепяме Вашите решения и ще ви напътстваме по пътя ви. Слушайте сърцата си, защото ние винаги сме с вас.

Обичаме ви, подкрепяме ви и ви напътстваме. Ние сме с вас. Довиждане за сега.

Вашите Ангели пазители и АА Михаил.

Източник

Превод: Milena van Lier | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments