Сакрално Активиране на Зеленият Лъч & Изумрудения Пламък ~ Архангел Метатрон


Канализирано от James Tyberonn

7-ми юли, 2013

Поздрави Майстори, аз съм Метатрон - Властелинът на Светлината и поздравявам всеки един от вас във вектор на безусловна любов, докато четете тези думи.

Ние радостно споделяме с вас настъпващото "пълното активиране" на Зеленият Лъч & Сакралният Изумруден Пламък на Възнасящата се Земя. Майстори, това е дългоочакваното събитие, обещано преди еони в просветена епоха. В това блестящо време, Земята има голям достъп до измеренията и вие комуникирате ясно и блажено с всичките царства на Земята. Осветеният период, в който сте имали възможността да си взаимодействате ясно и да общувате с всички елементи и царства на Земята. Това бе времето на пълния спектър на Изумруденото измерение .... и сега се завръща!

Много от вас са призовани отново, за да се утвърди активирането на тази изомрудена еволюция. Тя е близо и ще бъде белязана от необикновен тригон & енергия, носеща експанзивни кодове. Кодове, за които сте чакали еони, това е обещание на душата и свещен договор за мнозина. Това е част от новото начало, нови възприятие и атрибути на ваше разположение.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments