Справяне със синдромите на Възнесението

Справяне със синдромите на Възнесението

Никой никога не е твърдял, че животът в Трето измерение ще бъде лесен!

В настоящото съобщение Галактическата федерация напомня, че жителите на Земята ще преминат през различни фази на дискомфорт, достигащи своя връх през лятото на 2013.

Здравейте! Ние идваме с повече информация за вас. Предстоящите промени във вашата реалност са жизненоважни, защото засягат голямата трансформация на човешкото съзнание, която изпитвате в момента. Всеки един аспект от вас едва доловимо се променя, започвайки от изменения в РНК/ДНК структурата на клетките в организма. Някои от вас са изложени на ускорена поредица от промени, докато при други процесът тече бавно и меко, с минимален телесен дискомфорт.

Онези, които до момента изпитваха по-леко ниво на дискомфорт, ще преминат към по-видими симптоми на промяна в идващите летни месеци. Казано на кратко, всеки от вас ще се промени в темпо и вид, отговарящ на индивидуалният му житейски план. Основното ниво на дискомфорт е програмирано от Небесата и ще бъде ускорено с настъпването на лятото. Това лято отбелязва много специален момент в човешката история. Разкриването заема централна част в нашите планове и ние силно желаем то да бъде формално обявено. Това ще ни позволи да се обърнем към вас директно и да пристъпим заедно към следващите етапи на завръщането ви към цялостно съзнание.


При много от нас тези промени бяха драматично ускорени през последните няколко седмици. Всеки ден моята жена и аз се сблъскваме с разнообразни вибрации в областта на сърцето и слънчевия сплит. Усещанията могат да започнат след ядене, навеждане надолу (примерно при завързване на обувки) и преди всичко по време на сън. Забелязахме също така, че се променя режима на сън, което също е смущаващо. Будим се нощем с болки в сърдечната област и не успяваме да заспим отново докато не се балансираме. Изпитваме симптоми като обикновено главоболие и мощни енергийни колебания. (спадове и приливи на енергия) Чувството за хумор ни е от голяма полза, защото всеки ден е едно приключение!

Към листа на триизмерните предизвикателства ще добавим живота в градовете и силно населени райони, където сме изложени ежедневно на електронните лъчения на предавателни съоръжения, измерващи уреди, клетъчни телефони, компютри и други вредни за здравето честоти. Към това се прибавят замърсената околна среда, флуорираната вода, химическите впръсквания и генно модифицираната храна.

Как да се справим със симптомите?

Една ранна сутрин след събуждане започнах да усещам необикновено силни смущения в сърдечната област и слънчевия сплит. Пробвах някои дихателни упражнения, които дадоха минимален ефект. Чудех се какво мога да направя. Реших да стана и да направя активна медитация. Призовах медицински екипи и своите водачи с молба да ми покажат как да балансирам енергията си в подобни ситуации. По време на медитацията ми беше посочено как да движа ръцете и дланите си надолу, за да насоча застоялата енергия към земята и да я заменя със свежа космическа енергия. Визуализирах фуния от светлина в горната част на главата си, излъчваща чиста енергия надолу към цялото тяло. Беше лесно! Получих разяснението: Намираме се в градивен процес на замяна на старата седем чакрова енергийна система с нова - тринадесет чакрова.





Причината да се чувстваме изморени, неспокойни и вибриращи със симптомите на Възнесението се дължи на нуждата от постоянно заместване на старата и застояла енергия с нова и свежа. Когато се затрудняваме да заместваме старата енергия с нова, симптомите на Възнесението се задълбочават и стават по-осезаеми.

Ние трябва да се научим да се справяме с промените. Те не са нищо повече от неравности по пътя към пълното съзнание и наша крайна цел.

Източник


Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com


Прочети още:




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments