Седмично послание на Хиларион 21-28 април 2013г.


Възлюбени,

Времената, в които живеете, са изковани и с най-големите предизвикателства, и с най-големите благословии. Тъй като трето-измерните енергии вече не са подкрепяни от самата атмосфера, която обгражда Земята, става все-по трудно да се задържат по-плътните енергии в личните ви енергийни полета. Сега има ефект на бумеранг, при който тези, които таят и задържат по-плътните енергии, откриват, че това се връща при тях силно увеличено и тази енергия понякога изригва по начини, трудни за разбиране от по-голямата общност.

Става все по-важно да освобождавате тези по-плътни енергии по начини, които не въздействат вредно на Света. Ролята, която вие, Служителите на Светлината, играете сега, е балансираща и разтваряща противоречивите енергии. Това е нещо, за което всеки от вас автоматично се моли и се стреми, когато възникне необходимост. Вие се научихте как да трансмутирате по-ниските енергии в себе си и да ходите по Земята, без да имате отрицателно влияние върху нея. Важно е да поддържате любов в сърцата си без значение какво се случва в променящия се Свят около вас и вие правите това по чудесен начин.

Задължение на всеки от вас е да укрепва защитата си всеки ден, така че да можете да останете фокусирани върху най-вътрешното си ядро от Светлина, Любов и Състрадание и да поддържате това устойчиво в ежедневните си дейности. Прекарвайте колкото можете повече време навън в общение с природата и семейството на елементите, което обгражда мястото, където живеете, това работи за трансформирането на всички енергии в цялост и баланс. Призовавайте ги, за да помагат, когато грижите на света ви повалят и намирате за трудно да поддържате балансирания си поглед от по-висока перспектива на процеса на издигането. Дори пет минути, прекарани в заземяване в ядрото на Земята и в привеждане в съответствие с по-висшите ви аспекти има положителен и обновяващ ефект върху вашата система.

Поддържайте равновесието си по всякакъв начин и често си напомняйте, че сте същества от Светлина и Любов, когато несъответстващите енергии играят във вашата част от Света. В атмосферата има по-силни енергии, които има нужда да бъдат асимилирани в човешките ви операционни системи, за да може да бъде активирана повече от вашата Светлина. Припомнянето на ролята, която си избрахте да играете в тези времена, се активира във вас и вашето посвещение на тази служба надлежно се отбелязва и подкрепя от вашето Семейство от Светлина.

Не се отказвайте от усилията си да живеете естествено и честно по всяко време. Думите”да стоиш в Светлината си” са придобили напълно ново значение сега, когато тя се е превърнала в изключително важен елемент за подкрепа на Земята и всички нейни обитатели. Опитайте се да си спомняте да се свързвате с ново активираните кристални мрежи, които сега притежават голям капацитет да обслужват общото добро чрез обединяване и увеличаване на комбинираните ви усилия в намерението за най-добър резултат за всички.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://bulgarianlovenlightmessages.blogspot.com/2013/04/21-28-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments