Пътуването по планетата Земя на Служителите на Светлината – Многоизмерен Океан

по планетата Земя

26-ти януари 2013 г. от Лаура

Струва ми се, че както се движим към следващото ниво на разбиране и еволюция, е възможно ние да оставим след себе си, и при това с много болка, членовете на семейството си и приятелите си. Докато продължаваме да чистим нашите умове и да се лекуваме, става все повече и повече очевидно, че има и такива сред нас, които все още отказват да се освободят от негативизма и още нараняват хората около себе си.

Ние всички сме имали възможност да изчистим голяма част от осакатяващите предизвикателства, които сме приели да поемем, като Служители на Светлината. Много от нас са приели да поемат път от почти непреодолими трудности и трябваше да се научат да се лекуват и да израстват с течение на времето.

Знам, че мнозина от нас са били малтретирани като деца и тяхното доверие е било разбито в много ранна възраст от един или двамата им родители, докато други членове на семейството са се опитали да компенсират това толкова добре, колкото биха могли.

Другите сред нас са родени в изключително бедни семейства или държави и трябваше да се научат да оцеляват, понякога сами.

Други са преживели огромна болка в любовта и разочарования, а други отново трябваше да се справят с медицински условия, семейни проблеми, както и куп други трудности.

Бяхме привлечени към светлината, към реализирането на пълния си потенциал от светлина на Земята, като се издигнем от най-болезнените условия на живот и се научим как да се справяме с най-предизвикателните проблеми.

Независимо дали това е се е случило с вас или не, много от нас трябваше да придобият своята осведоменост и съзнание, което беше блокирани в началото, когато се интегрираха със семейството си на Земята. В противен случай, като се има предвид, дисбаланса на силата и на общата осведоменост на звездните семена и Служители на Светлината, за нас резултатите биха могли да бъдат почти толкова лесни са постигане от самите нас.

В резултат на това, много от нас са поели върху себе си отговорността да помогнат на членовете на техните семейства и приятели, с тяхната любов, разбиране и състрадание. Някои от нас са избрали трудния път, за да изпита това, което хората от Земята са издържали през многото си инкарнации на Земята.

Това богатство на преживявания ще им даде възможност да се свържат с хората около тях и наистина да бъде в състояние да им подадат ръка за помощ, когато е необходимо, защото те имат споделени подобни прежиявявания и са се научили да ги преодоляват. Необичайните обстоятелства на живот имат принос в това да ви превърнат в това, което сте и да ви помагат да събудите истинския си потенциал.

Служители на Светлината, аз поздравявам всички вас - имате най-дълбокото ми уважение и благодарност. Дръжте сърцето си отворено, впрягайте отрицателната си енергия в градинарство, готвене, като правите подобрения в дома си или като правите упражнения. Продължавайте с добрата работа и нека светлината ви да свети при всички обстоятелства и не забравяйте да се предпазвате.

Много любов на всички вас там, с които взаимодействам ден след ден. Дори когато нямате нужното време, за да отговорите на имейли и т.н., аз все още ще ви пазя в сърцето си и ви изпращам усмивка.

Любов, Лаура

Източник: http://multidimensionalocean.wordpress.com/2013/01/26/lightworkers-journey-on-planet-earth-multidimensional-ocean/#more-482

Превод: Helis




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Много хубава статия! Благодаря!да предадем добрината си на всички!давам любовта си на всичко и всички!Бъдете здрави и силни!

    ОтговорИзтриване