Седмично Послание на Хиларион 6-13 януари 2013г.



Възлюбени,

Когато пред вас се отварят първите дни от Новата Епоха на Светлината, съберете си сила отвътре и застанете решително на пътя, който е пред вас, знаейки, че промяната продължава да се случва в телата ви и във всичко живо около вас. Новите лъчи на слънцето отварят дълго спящи кодове във вас и процесът на обновлението на вашите пет телесни системи се разгръща.

През тези времена за вас е важно да останете стабилни на пътя. Възползвайте се от силата си да задържате и излъчвате повече Светлина в аурата си последователно и упорито, тъй като трансформацията продължава. Изпращайте лъчи от бяла Светлина към вашите правителствени и съдебни системи, към образователните системи, финансовите системи, тъй като те преминават през някои периоди на пренастройка.

Вие вървите по пътя на пионер, с всяка стъпка, която правите, вие интегрирате противоположните сили в себе си и ги използвате, за да създадете съзнателно красота в себе си и около себе си и изпитвате какво значи да си творец, да сте Вие като динамична жива енергия чакаща да бъде изразена. Вътрешната енергия тече чрез сърцето ви, чрез центровете на чакрите от вечния ви дух и вие вдишвате тази енергия, празнувайки живот във физическо тяло тук на Земята като се придвижвате към следващото ниво на вашия индивидуален и колективен потенциал.

Всяка ваша мисъл, дума и действие в ежедневния разказ на вашия живот носи магията на вашите творчески способности. Включете качествата на мъдростта и проницателността като изтъкавате нишките с истина, носейки баланс, ред, цялост и завършеност във всичко, което правите. Избирайте мъдро това, което създавате, защото то се проявява не само във видимото, а във всички измерения на живот.

Вие завършвате голяма трансформация в живота си и сте готови да встъпите в истинската си цел, сливането на мъжките и женските енергии във вас по напълно балансиран начин. Вие сте и изцяло човек, и божество и изпитвате мир и благодат, тъй като ви става все по-комфортно с това знание. Надделява ново начало, тъй като вие пристъпвате смело напред. Помнете, че ние сме винаги с вас.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион


Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/01/6-13-2012.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments