Гая: Работете с мен и вашата планета!

Гая

АЗ СЪМ ГАЯ, Скъпи мои!

Имам съобщение за децата си. Аз Съм Ваша Майка в много отношения. Със сигурност без Мен опитът на ценното ви човешко тяло не би бил възможен. Аз Съм също ЕДНО със Сърцето ви и електромагнитното поле около вас, което не е само областта на сърцето ви.

Всеки вид спокойствие, което изпитвате в Центъра на Сърцето си, е директно свързан с Мен и Моето СЪРЦЕ, планетарно и духовно, защото АЗ СЪМ ГАЯ, Душата на Земята.

Това, което сега ви казвам, е за ваше добро, Деца Мои, обичам всички вас толкова много и се грижа за вас всеотдайно.

Позволете ми да ви кажа това! Сега е време да сте силни. Има много вливаща се Светлина, а тя също така завихря смут във все още гъстите и останали слоеве от етерното ми поле, тъй като те се противопоставят на Светлината. За вас е важно да разберете това, защото не всички дисбаланси, които изпитвате, са ваши собствени.

Бъдете подготвени за времената сега и тези, които предстоят! Планетарното ми тяло изпитва по-често нарушаване на електромагнитното си поле. Причините за това са много и изискват специалното ви внимание.

Моля ви да се погрижите да поддържате допълнителен баланс в емоционалното си, умствено и физическо тяло. Избягвайте стреса и крайностите във всяка област от живата си, ако е възможно. ДИШАЙТЕ! Дишайте дълбоко! Поддържайте всичко естествено, бъдете умерени във всичко, което правите, и пазете енергия и баланс.

Правете само това, което е необходимо, цялостно и подкрепящо за вас.

Това е необходимо, защото моето електромагнитно поле също се променя. Все още в сравнително бавно темпо, но разбираемо то оказва влияние върху вашето собствено енергийно поле.

Важно е вие да контролирате мислите си, които на моменти могат да се ускорят, чрез практикуване на сърдечно чувстване. Стремете се повече да си почивате в мястото на тишината в сърцето ви. По този начин вие не само управлявате мисловното си поле, но също и балансирате полето на аурата си. Това има също така успокояващ ефект върху вашите братя и сестри, които може да не знаят и да не разбират какво се случва с тях.

В тези времена е необходимо да изградите канали за енергийна стабилност в среда, която става все по-нестабилна.

Навлизате в спокойствието на сърцето си като първо се заземявате дълбоко в кристалното ядро на Моето планетарно тяло.

Правете това ежедневно, сутрин, след като станете от сън, повтаряйте го през деня и по-често, ако чувствате, че е необходимо, и вечер. Изградете силна енергийна връзка с Центъра на Моето Тяло, който ви подхранва и балансира.

Центрираност и Спокойствие сега се превръща в най-важното условие за вас човешките същества! Защото това е средството за стабилизиране на собственото ви енергийно поле и на това, което ви заобикаля.

Всеки един от вас, които чувате това послание, и чувствате призива, моля да разбере отговорността си в това отношение, не само за себе си, но и за човешкото ви семейство, което изгуби по-голямата си перспектива. Ето защо вие сте тук и това е, с което се съгласихте.

Сега е времето да преодолеете заетия ум и да живеете от Центъра на Сърцето си, не само за вашето собствено духовно развитие, но и за службата на тази планета.

Тишината на вашите Сърца генерира полета на баланс и равновесие, така че в разгара на необходими промени и неизбежни вълнения е гарантирано, че животът може да продължи за всеки по приемлив начин.

Не се тревожете за възможно въздействие на планетарни електромагнитни и други дисбаланси върху собственото ви енергийно тяло. И не го наблюдавайте с мисловното си поле, а останете центрирани в Тишината на Сърцето си. Това ще балансира всичко останало.

Как да намерите това място на тишина?
Практикувайте благодарност, любов и състрадание. Създайте радост в живота си! Вижте красотата във всички неща. Всички тези неща са нагласи, които увеличават това място в сърцето ви. Почувствайте Тишината, която живее в ядрото на Благодарност, Любов, Състрадание и Радост.

Всички тези качества са Божествени и ви показват пътя.

Човечеството сега трябва да се научи да сътрудничи с Мен и планетата си. Бъдете пример и другите ще ви последват.

Благодаря ви, Възлюбени мои!
АЗ СЪМ ГАЯ, вашата любяща Земя Майка!

Посланието е канализирано от Уте

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/01/blog-post_17.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments