Влиянието на Човека върху Енергийната Мрежа на Земята

Енергийната Мрежа на Земята


Влиянието на човека върху енергийната мрежа на Земята


Из Глава 4 „Външните промени“ от книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2012 - 2030 г.“ на Сал Ракели

Строго погледнато, положителната и отрицателната полярност на електромагнитното поле нямат нищо общо с доброто или злото, със светлината или тъмнината, или с утвърждаването или разрушаването на живота. Въпреки това има връзка между начина, по който съзнанието се излъчва от човешките същества, и характеристиките на електромагнитните полета. С други думи, качеството на съзнание на душата определя много от свойствата на електромагнитната енергия, излъчвана от физическото тяло. Тази енергия може да бъде измерена с ЕЕГ или друга апаратура.

Ако голям брой души са негативно ориентирани, т.е. доминиращото състояние на съзнанието им включва страх и животоразрушаващи мисли, тези мисли, които резонират вътре в групата и между всяка душа в нея, в съответствие с принципа на привличането, ще се събират и подсилват една друга, докато се формира голямо негативно резонансно поле във или около областта, където се генерират негативните мисли.

Места, където са ставали кланета или свързани с насилие исторически събития, са главни кандидати за образуване на негативни вихри. Негативните вихри, създавани от хората, са в състояние да променят възприемането на човека за време и пространство също като естествените негативни енергийни вихри. Обикновено времето в отрицателния вихър като че ли се забавя, а енергията пада. Усещането за умора или изтощение е разпространено явление на такива места.

Положителните вихри действат според същите принципи, но в противоположна посока. Местата, където години наред е проявявано благоговейно преклонение, като свещени сгради, храмове, манастири или светилища, често генерират позитивно ориентирани електромагнитни полета. Сред типичните за позитивните вихри характеристики са ускоряване на времето и чувство на лекота и повече енергия.

Възможно е да бъде обърната полярността на негативен вихър посредством многократното изпращане към него на положителни мисли и чувства. За жалост, по същия начин е възможно позитивният вихър да бъде превърнат в негативен.

Ние наблюдаваме как във вашия свят стават и двете. Имате места на сериозни конфликти, където голям брой души се молят за мир. Имате също така души, които изпращат на разстояние положителни вибрации до конфликтни точки на Земята. Тази мирна енергия се смесва с негативизма и в някои случаи е достатъчна да преобразува негативния вихър в позитивен.

И обратно, виждали сме негативно ориентирани хора да изпращат своето осъждане и страх към позитивни вихри и така да разреждат положителното им въздействие или в някои случаи да превръщат такива места в негативни вихри.

На местата, където има вихри, често може да откриете повишена позитивна и негативна енергия, тъй като вихърът има способността да увеличава поставената в него енергия, независимо от какъв характер е.

Един от най-простите вихри е кристалът. Сами по себе си кристалите не притежават целебни способности или магически свойства. Но поставеното в кристала съзнание се усилва благодарение на вихровата природа на молекулярния строеж на кристала, затова той действа като талисман, увеличаващ поместената в него енергия.

Същото се отнася и за местата с вихри на Земята, само че мащабите са по-големи. Когато даденото място бъде признато осъзнато от хората като свещено или вихър, обикновено започва да привлича както позитивни, така и негативни души, които искат да подсилят действията си.

Както енергийното почистване на кристала е добра идея, така, ако имате любим вихър, където провеждате церемонии, ритуали, молитви и лечение, добра идея е да пречиствате редовно неговата енергия, използвайки стандартна пречистваща техника. Може да се свържете с канала за повече подробности във връзка с техниките за пречистване.

Негативните наслоявания по електромагнитните линии обикновено се разпространяват от тях в цялата енергийна мрежа на планетата. Тъй като около три четвърти от мисълформите на Земята са негативни (в съответствие с предишната ни дефиниция), този негативизъм в крайна сметка се разпространява из целия свят по енергийната мрежа на Земята. Тези негативни вибрации също така привличат негативни същности или мисълформи от други места.

Негативизмът по електромагнитните линии допринася за нестабилността на тектоничните плочи. Отрицателните вибрации не съответстват на естествените ритми на Земята и тя се опитва да коригира този дисбаланс, размествайки пластовете на своето същество. Тя вече променя честотата си в съответствие с идващите енергийни пулсации от Галактическия преход и отварянето на порталите. Ако енергията в системата на енергийната й мрежа е негативна, ще се получи сблъсък с идващите честоти, което често води до земетресения, изригване на вулкани и бурно време.

Същества от средните измерения пътуват по електромагнитните линии и вихри на Земята. Те използват електромагнитната мрежа на Земята, за да управляват и придвижват космическите си кораби. Ако енергията на даден участък на мрежата е предимно позитивна, по него ще пътуват по-просветлени същества. Ако енергията е предимно негативна, посещенията ще бъдат от по-тъмни извънземни раси.

Арктурианците са главните доброволци за пречистване на електромагнитната мрежа, линии и вихри на вашата планета. Това е огромно начинание и те са доста заети заради невероятното количество негативизъм, постъпващ в електромагнитното поле на Земята.

Помагат също така различни групи плеядианци и сирианци, но са надзиравани от арктурианците. Балансирането на земната решетка не е лесно. То изисква старание, търпение и разбиране за човешката свободна воля. Не е така просто да излъчваш позитивна енергия към негативно място, защото промяната на енергията на даден вихър или линия трябва да се направи така, че да не се наруши свободната воля на човешките души, които изпращат енергия към същото място.

Обикновено намеса се налага, когато става ясно, че ако човечеството бъде оставено да се справя със собствени средства, ще се стигне до катастрофални земетресения, вулкани и бури, способни да застрашат всяка душа на планетата. Ако състоянието на земната мрежа е такова, че цялото човечество е заплашено, тогава арктурианците и техните помощници получават правото да използват напредналите си технологии, за да помогнат за възстановяване на равновесието.

Самият процес на балансиране на енергийната мрежа напомня донякъде на акупресурата, използвана за човешкото тяло. Божествени енергии се насочват към проблемния участък посредством съчетаване на технологии и съзнание.

Една от групите плеядианци, участваща в работата по мрежата, разработи метод за подпомагане пробуждането на човешките души, който бе допуснат от арктурианците и съветите на Светлината. Този метод е да се оставят отпечатъци от електромагнитното поле във формата на свещени образи и символи, известни като „житни кръгове“ в ниви с пшеница и други зърнени култури. Около 80% от житните кръгове, които се появяват в нивите на фермерите, са оставени от плеядианците. Другите 20% са създадени от хора и други извънземни групи, действащи като имитатори, самозванци или фалшификатори. Можете да определите кои кръгове са дело на плеядианците, защото посевите ще бъдат обърнати и извити по посока на часовниковата стрелка, ако се внася енергия в електромагнитна линия или вихър, и обратна на часовниковата стрелка, ако енергията е била извлечена от вихъра или линията. Човешките „фалшификатори“ не разполагат с технологии за създаване на въпросните извивки на посевите по съвършен и безупречен начин.

Най-силните линии и вихри са по протежение на меридианите и пресечните точки, които грубо се събират около мястото, откъдето започвате системата си за измерване на времето (Средно време по Гринуич в Лондон). Ето защо голям брой житни кръгове се появяват в полетата в Англия.

Допълнителна силна линия преминава през Египет, Средния изток и Израел. Поради предимно пустинния характер на този регион и често неподходящите енергии за подобно символично общуване, житни кръгове рядко се създават покрай линиите в Средния Изток. Други силни електромагнитни линии могат да бъдат открити покрай региона на „огнения пръстен“ (западните части на Северна и Южна Америка, крайните части на Източна Азия, Полинезия и Индонезия, и Алеутския регион на Аляска и Сибир).

Публикация от 17 декември 2012, източник:

http://ascension.bg/bg/za-vuznesenieto/vuznesenieto/222-earths-grid




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments