Светлината, която Излъчва сега Вашата Скъпа Планета, е Удивителна. Направете я още По-Ярка!

 Направете я още По-Ярка!


Светлината, която излъчва сега вашата скъпа планета, е удивителна. Направете я още по-ярка!


Архангел Михаил чрез Рон Хед, 14.12.2012

Днес ние искаме да ви помолим за две много важни неща. Мнозина от вас вече са забелязали необходимостта от тези неща и правят това, което искаме да ви помолим. Но все пак ще ви помолим, макар и само за да потвърдим правотата на вашите усещания.

Първо, вие сигурно сте забелязали, че много хора започват да изпадат в паника. Ако ги попитате, те вероятно ще започнат да говорят, че нямат и най-малкото притеснение и че не знаят за никаква наближаваща промяна. Но въпреки това те достатъчно са слушали и може би сами усещат, че нещо се приближава. И, разбира се, техните източници на информация са официалните медии, а те очакват най-лошото. Вие няма нужда да обсъждате това с тях, да ги уговаряте или да ги учите на нещо. Просто със своя пример им покажете, че не се вълнувате за нищо, това ще е достатъчно. Дори ако те не кажат нищо, вашето спокойствие и увереност ще им въздействат.

Второто, и още по-важното, моля продължавайте да носите светлина така, както го направихте на 12-12. Ние знаем, че се повтаряме и че сте чували това от други източници. Моля, знайте две неща. Първо, всеки от тези канали работи за различна аудитория. И, второ, започнете да разбирате, че тази информация, която звучи за вас правдиво, идва от едно и също място, така да се каже. Ние сме много, но ние сме едно цяло. Точно както вие сега започвате да си спомняте, че вие също сте едно цяло. Понеже вашият ден наближава, в посланията този ден се нарича велик скок, възнесение, или другояче, но всичко това е едно и също и за това задължително ще се говори все повече и повече.

За някои основни моменти вие сте слушали и ще слушате отново и отново. Бъдете спокойни. Оставайте в сърцата си. Повече от всичко, търсете първите и най-грандиозните знаци за това, което се проявява вътре във вас. Ние често сме ви казвали, че вие сте и ще бъдете причината за всички промени.

Вие често питате. Кога? Вие сте ключът.

Какво? Вие сте ключът.

Как? Вие сте ключът.

И колкото по-голям е размерът на желаните от вас промени, толкова повече от вас са част от ключа. Разбирате ли?

Така че, ако искате огромни промени, отделете време да изпращате енергия и мисли за тези промени.

Но ние започнахме с това, че ви помолихме да продължавате да носите светлина. Няма нужда да ви даваме инструкции как да го правите. Просто продължавайте всеки ден да правите тези чудесни неща, които всички вие правихте на 12-12. Разширете това. Направете го по-светло. Направете го по-голямо. Напомпвайте го, както вие бихте казали.
И ако достигнете момент, когато чувствате, че не можете повече, помолете за още повече.

Това е време, когато всичко наистина зависи от вас. Светлината, която сега излъчва вашата скъпа планета, е удивителна. Направете я още по-ярка!

Ние ви обичаме, всички и всеки. Хубав ден!

Превод: Лусесита

http://oraclesandhealers.wordpress.com/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments