Препоръки за дните 20 - 21 и 22 декември 2012

декември 2012


Препоръки за дните 20 - 21 и 22 декември 2012

Препоръките се отнасят за 3-те дни в тъмнина, което е в преносен смисъл, това ще бъде нашата трансформация, ще бъдем в едно латентно състояние, подготвяме се за синхронизиране на нашето ДНК с енергиите на центъра на сътворението.

Във времето от 3 дни ( 21, 22 ,23 декември) е периодът, в който се изравняват универсалните енергии, които улесняват прякото пристигане на честотите на светлината от центъра на галактиката. Електромагнитните сили влизат в контакт с нашето физическо тяло и ускоряват еволюционните процеси, повишавайки нашите светлинни честоти, oлекотявайки и освобождавайки цялата планета ...

Ние сме участници и свидетели на промяната на новата ера, зората на новото човечество - генетичната еволюция в рамките на едно поколение.

Това интензивно движение на енергията води до една дълбока промяна в нашите физически и фини тела. Нашата ДНК ще започне процеса на изпълнение, активирайки постепенно заспалите (неактивираните) нишки.

"За да се избегне излагането на някои от тези резки промени, избягвайте улици, многолюдието, не кормувайте.


Някои съвети за преминаването на тези дни - 21/22/23 декември 2012

Вътрешните движения ще бъдат изключително силни! Необходимо е гарантирането на спокойствие! Избягвайте трудова дейност, улицата и социалните контакти.

Бъдете със семейството си (само фамилното ядро) или с хора с които се чувствате добре и смятате, че можете да споделите с тях това преживяване.Не се препоръчва тотално изолиране, не бива да оставате насаме, защото някои преживявания, реакции могат да изискват намеса-помощ или медицинска помощ.

Не включвайте каквито и да са уреди, радио, телевизори, компютри, климатици, електрически уреди на батерии електроинструменти. Изключете мобилните телефони.

Избягвайте използването на огън, яденето на месо, колбаси, мляко, напитки, различни от вода или натурален плодов сок, всяка храна, която идва от супермаркети и павилиони.

Не се самолекувайте при леки симптоми като повишена температура, по-ниска от 38,5, повръщане, главоболие, ставни и др болки

Пийте много вода, хранете се здравословно и вегетариански леко.

Използвайте времето за медитация, почистващи диети, оставете токсичните навици като пушенето или алкохола, отдайте повече време за семейството, молете се за изцеление и подкрепа за вас, вашето семейство и за цялото човечество.

Опитайте се да бъдете по-близо до природата тези дни или напълнете с растения и цветя дома си..

Цени се солидарността! Ако смятате, че тази информация може да помогне на някого, когото обичате, споделете я!

Защо в тишина? Опасни са социалните контакти и това да бъдете в гъста среда от множество от хора.

Всички портали се отварят, всички, които живеят в земните енергии, са готови да участват в квантовия скок.

Има някои, които отказват да участват и създават хаос, което води до сцени на насилие и липса на контрол.

Защо здравословно хранене, вегетарианство или суровоядство?

Тъй като новите честоти, в които ще бъдем включени, са на много високо и фино равнище, а месото и хранителните ”боклуци” са точно обратното.

Тъй като енергиите ще бъдат много силни, тялото трябва да се изчисти и да се поддържа чисто, по този начин ще генерира по-голяма устойчивост на процеса.


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. STIGA BRE - STIGA - NI6TO I NIKADE NIAMA DA SE OTVORI - NIKAKAV SVIAT NIAMA DA SVAR6VA - STIGA GLUPOSTI - TEZI DETO GI PI6ETE TEZI STATII - IA MINETE UT UTRE O6TE DA STE PO 4ISTI SAMO NA VODICA - I KARAITE TAKA V NOVIA I 4IST SVIAT KOITO 6TE SE OTVORI - 4ISTI I NEVINNI DA VIDIM DO KOGA I MI PI6ETE PAK!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване