Преходът – Новата Зора на Човечеството

Новата Зора на Човечеството


Преходът – Новата зора на човечеството

Нина Ничева, 17 декември 2012

Човечеството обожава мистериите, суеверията и всичко, което поражда силни емоции пред неизвестното или забравеното. Датата 21.12.2012 се превърна в мистичната „свещена крава” на Новата епоха, която години наред поражда двете мощни енергии – страх и надежда/любов.

Сега е времето на истината, но за да я видим, трябва да гледаме света не само с физическите си очи, а и с очите на сърцето и на Духа.

Светът наистина е различен, цветовете в невидимата реалност сега са по-ярки и искрящи, енергията – могъща и нова, парадигмите се променят, старите стават неприложими, а новите все още сe раждат и оформят. Но вече е времето на Новата зора за човечеството и за изгрева на Духа. Така че сега е времето страхът да остане в миналото, а надеждата да разцъфне и да даде плод, защото семената на Духа вече са покълнали и избуяли.

Сега е прекрасно време и всички души, които са тук и сега, са направили своя избор преди много цикли, защото подобни събития на Земята се случват на относително дълъг период от време, около 26 000 земни години. Така че ние, които сме тук и сега, когато земното време за част от човечеството отброява 21.12.2012, знаем защо сме избрали живот точно тук и сега. Душите ни знаят и са направили своя избор заради истински духовни мотиви. Защото сега сме участници в еволюцията на Духа и в промяната на дуалността – една древна и могъща парадигма, която е определяла историческото развитие и събитията на Земята. Сега нещата се променят и придобиват баланс, хармония, равновесие и цялост.

И всеки човек преминава през това – събира разпръснатите фрагменти на душата и на Аза, за да си върне силата и енергията на съзнанието Аз съм.

Аз съм Светлината на Източника.

Аз съм Искрата на Всичко, Което Е.

Аз съм любовта и Присъствието на Този, Който винаги Е.

Аз съм животът, светлината и любовта – през времето и пространството.

Аз съм.

Затова сега е времето да си припомним кои сме и защо сме тук. Сега е времето да обединим индивидуалните си искри светлина в могъщ пламък и така да прогоним мрака и сенките, както и страха от всички клетки на тялото и тяхната древна памет.

Сега е времето, когато можем да видим спектъра на Светлината в цялата му красота и многоизмерност. А това ще пробуди спящите послания в нашата ДНК и ще задвижим истинската си сила на творци, които са богоравни на Създателя.

Бъдете!

Засилете пламъка на Духа и нека той ви води към Новата зора. Тя вече е на хоризонта. Първо ще я видят духовните ни очи, а след време тази нова реалност ще се прояви и в света на физическата реалност на Земята. И това е така!

Страхът е програма за контрол над ума и тялото и тя е заложена в гените ни в дълбоката древност на човечеството. Сега е времето да бъдем свободни от контрола на страха и да осъзнаем своята лична сила и значимост.

21.12.2012 е просто дата от календара, който използваме, но в духовен аспект това е ден на човешката независимост и ново възраждане в Духа, когато много от контролиращите програми и импланти се дезактивират и губят силата си.

Сега излизаме от упойката на старите парадигми. Затова може да усещаме временен дискомфорт, неспокойство, страх, тревожност и несигурност –

в рамките на 1 – 2 седмици, но това ще отшуми и премине.

През този период се събужда нашата ДНК и се активират новите/стари възможности, а това ще се отрази и на физическото тяло.

Много болести ще бъдат излекувани, телата ни – подмладени и заредени с енергия и сила. Психичните ни сетива също се пробуждат и активират. Така че временно сякаш ще живеем в две реалности и понякога може да губим представа кое от тях е истинското и в кое от двете се намираме. След време двете измерения ще се слеят и по-високото ще включи в себе си по-низшето, като ще позволи на отделните хора да реализират избора си на избраното ниво.

Остава възможността за издигане/извисяване и преход на по-високото ниво. Но не е осъдителен и изборът да останете там, където сте, докато натрупате сила и опит и душата ви изпита желанието за промяна и нов избор.

Сега е прекрасно време, времето на новата фаза на древния експеримент на Сътворението.

Бъдете спокойни, отворете сърцата си за любовта и бъдете любовта!


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments