Послание от СаЛуСа – 12.12.2012 г.

12.12.2012

Послание от СаЛуСа – 12.12.2012 г.

Най-великият ден в живота ви дойде и той е завършването на цяла серия от животи, които много скоро ще ви дадат възможността да напуснете цикъла на дуалността. Той ще ви отведе до времето, което сте чакали, което ще въведе Златната Епоха и ще ви издигне в по-високо измерение на щастие и радост. Проблемите и притесненията, които имате, скоро ще са отстранени и мнозина бързо ще бъдат включени в разнообразните проекти, свързани с издигането на Майката Земя. В следващите няколко дни ще оценявате опитите на други хора в сравнение с вашите и ще откриете смесени реакции. Тези от Светлината неизбежно ще открият, че получиха енергийно вливане и то ще е установило ново вътрешно ниво.

Никой не може да попречи на новите енергии да му повлияят в известна степен, но не всички ще отбележат това. Вашата цивилизация никога няма да е същата отново както беше в дуалността, но това ще е благословия. Сега ще откриете, че има по-целенасочени значения и намерение в действията, които се предприемат. Те ще изпълнят желанието да продължите и да създадете отново общество, основано на любовта. Това ще стане, защото силата на създаването сега е много по-силна във вас, отколкото някога преди. Мощта сега е с тези от Светлината и те ще определят как да се променяте и да отстранявате онези, които пречат по пътя на истинския напредък. Това, което е било задържано, трябва да се освободи за благото на Всички, а не само за малцина.

С по-високите вибрации на Земята, сега също така стана по-лесно за Галактическите ви приятели да се появят сред вас, тъй като те не трябва да намалят собствените си вибрации толкова много колкото преди, когато вашите бяха толкова ниски. Разберете, че въпреки че сте свикнали със съществуване в собствените си вибрации, те са крайно неудобни за Същества като нас. Обаче, това скоро ще е нещо от миналото, когато заемете мястото си в петото измерение. Скоро ще се адаптирате към новия начин на живот, който ще започне, когато въведете промените, предназначени за вашия скок в бъдещето. Имате да компенсирате доста неща и ние сме готови да започнем минути след сигнала.

Както съвсем наскоро споменахме, оставете миналото да си отиде, тъй като то ще има малко или никакво влияние върху бъдещето ви. Вие започвате наново и дори кармата ви ще е изчистена, така че поставете фокуса си върху това, което предстои. Има толкова много неща, които ще са ви от голяма полза, премахвайки нуждата да прекарвате голяма част от времето си за непродуктивни задачи. Ще имате повече свобода, отколкото сте си представяли, което ще ви позволи да разполагате с достатъчно време, за да следвате желанията на сърцето си. Не само че ще сте в състояние да продължите със забавленията си, но ако ви трябва експертна помощ, може да извикате признати майстори от всяка изминала епоха. Въпреки това, може да искате да започнете с нови интереси, така че елате с нас на борда на корабите ни и ще имате богат избор.

Имате по-малко от две седмици до финала си, когато се издигате с Майката Земя. През това време ние очакваме да се събудят още някои хора, а това може просто да ги отведе напред. Със сигурност тези от вас, които откриват, че са били съзнателно извисени към 12.12 няма да имат съмнение, че са готови да се издигнат. Чувстваме, че все още не е напълно отразено, че 21 декември е много специално събитие, защото то е уникално и никога преди не се е случвало. Въпреки, че индивидите винаги са били в състояние да се издигнат, това ще е първия път, когато е предприемано масово издигане от такъв мащаб. То разбира се ще е успешно, тъй като е в ръцете на мощни Същества, които извършват Божията Воля.

Въпреки че ще изглежда, че е било изгубено време поради закъсненията и възпрепятстването на плановете ни, ние все пак бяхме много активни. Можем бързо да ги променим, както сме правили в толкова много случаи и сега ние очакваме да вървят в много стегнат график, за да изпълним задачите си. Междувременно ние непрекъснато ви наблюдавахме и предотвратихме излизането извън контрол в районите с размирици. Скоро ще бъде сложен край на всяка враждебност и това ще бъде разрешено да се постигне. В крайна сметка вие ще имате пълен контрол над всички земни дела, но ние никога няма да сме далеч. Нашите Галактически Флоти са толкова големи, че можем да оставим някои кораби във вашата Слънчева Система, за да се на разположение, ако са необходими. Ние вече имаме бази на Земята и те ще останат за ваша защита.

Помнете, че процесът на Издигането се е случвал от еони от време и ще продължи дълго, дълго да се случва. Така че радвайте се на този момент от вашето пътуване и се уверете, че сте готови за 21.12 и да се възползвате от златната възможност да се издигнете с Майката Земя. Тъй като слънчевия цикъл завършва, започва космически цикъл и вие отново тръгвате на още едно вълнуващо пътуване. Този път то няма да бъде изпълнено със смущения или негативни опити, а ще ви донесе радост и удовлетворение. От духовна гледна точка напредъкът ще е бавен, но вие никога няма да спрете да учите или да се движите нагоре. Ваш ще е изборът с каква скорост напредвате в духовното си израстване и то винаги ще е в ума ви и ще определя това, което правите.

Има различни интерпретации на периода от 12.12 до 21.12, така че следвайте интуицията си, тъй като това, което чувствате, е вашият най-добър подход през това време. Със сигурност ще има нужда да поддържате мирен и спокоен отговор на всичко, за да гарантирате, че поддържате вътрешен баланс. По този начин ще получите максимално количество Светлина, което тялото ви може да абсорбира за ваше най-добро. Може да преминете през странни чувства на несигурност и да се чувствате неспокойни, но просто оставете това да върви по своя курс и то бързо ще престане. Разбира се не всички хора ще имат същия опит, но във всеки случай симптомите им ще са краткотрайни. Придържайте се към здравословните храни и колкото по-пресни и необработени са, толкова по-добре и най-важното – пийте много вода.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам толкова радостен за всички вас, че най-сетне достигнахте магическите дати, които очаквахте толкова дълго. Знаем, че няма да бъдете разочаровани и това, което ще последва, най-сетне ще ни позволи да се срещнем с вас. След като се занимавахме с много приоритети, които съществуват по вашия свят, можем да започнем да търсим възможности за ви приветстваме на корабите си. Вие може да сте сигурни, че всички неща ще дойдат в подходящо време.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/121212_12.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments