Седмично Послание на Хиларион 9-16 Декември 2012г.

9-16 Декември 2012

Седмично Послание на Хиларион 9-16 Декември 2012г.

Възлюбени,

Енергийните нива продължават да се изграждат и повечето от вас изпитват много приемане на тази невероятна помощ от по-висшите реалности и измерения. Вашата индивидуална светлина нараства в по-голям радиус, отколкото някога преди и тази Светлина е катализатор за пробуждане на тези в близост до нея. Поставянето ви на планетата не е случайно, защото вашата Светлина и Светлината, преминаваща през вас, е необходимо да се задържи, закотви и излъчи във всички посоки, за да се включи в унисон с другите канали, така че да има мрежа от Светлина около света.

Ежедневно установявайте връзка и вътрешен диалог с Висшия си Аз и се стремете към по-голямо съответствие с нежния и любящ вътрешен глас. Независимо от това, което може да излезе от вашата човешка външна личност, знайте, че в основата на вашата същност всичко е приведено в съответствие с предстоящите събития, които ще се случат. Вие сте тук на тази планета, представлявайки човечеството като канал за най-доброто на всички. Тъй като всеки от вас изпитва повече припомняне на истинската си природа, вие ще се приведете в съответствие с другите от същата честота и вибрация по кристалната решетка, тъй като тя се възстановява по мощ и сила през следващите дни.

Светлината, която държи всеки един от вас, ще позволи на тези около вас да осъзнаят по-големите Космически събития, които се разгръщат. Позволете си радостта от това пътуване и се предайте на подтиците на сърцето си. Освободете всички тези неща, които ви възпрепятстваха от обединение в Единство с по-висшия си Аз и бъдете отворени за прозренията, които идват при вас. Когато се фокусирате върху качествата на духа на Любовта във вас, ще се случи по-голяма трансформация в собственото ви съзнание. Това ще отвори канали на откровение и познание на по-голямата цел на ситуациите във вашия живот, които всеки един от вас е изпитвал.

Именно чрез действителния опит да сте в човешко тяло през тези времена се случва по-голям растеж на душата и не само за вас, но също и за развитието на масите от пробуждащо се човечество, което се включва в общение на по-високите нива. Всички ще бъдат докоснати от Духа в съответствие с нивото им на разгръщане и разбиране. Всяка частица живот ще изпита енергийно и вибрационно извисяване и това ще помогне за отваряне на полета от по-големи потенциали и възможности за всички. Това, което е най-важно за всяко Същество, е да се вглъби и да позволи на Духа да извърши магията си във вас.

Тъй като вие създавате заедно новия си свят, ще откриете, че всички различия изчезват в междуличностните ви взаимоотношения и се проявява по-голяма хармония, мир, приемане и толерантност. Честотните нива на радост в сърцата на всички на планетата ще позволят на всички да се придвижат напред в единство и сътрудничество. Старите начини повече няма да бъдат подкрепяни от новите енергии, които преобладават. Вървете в радост, мир и добра воля и знайте, че благословиите на Вселената ви обграждат.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/9-16-2012.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments