Седмично Послание на Хиларион 2-9 Декември 2012г.


Седмично послание на Хиларион 2-9 декември 2012г.


Възлюбени,
Продължете да работите по вашите дисциплини и не залитайте. Има много неща, които се развиват в света около вас и е важно да останете заземени и в мирно центриране. Вашата индивидуална Светлина се разширява ден след ден и влияе на тези около вас. Вие не виждате това, но е така. Вие сте катализаторите на промяната просто чрез вашето присъствие, когато вървите по пътя си на Земята ежедневно и следователно оказвате влияние повече, отколкото някога можете да разберете, вашата Светлина е толкова ярка и сияйна. Онези, които изпитват вашата Светлина, са подтиквани към интроспекция на собствения си живот и начин на съществуване.

Ще има много Светлинни дейности през този месец по целия свят, а това е издигане на потенциала за Човечеството по всички възможни начини. Това е време за обединение в голям брой, за де се отворят вратите на по-високите измерения и по-големите възможности, които те представят на Човечеството и на Земята. Ние сме възхитени от вашите намерения да сте част от този важен и ключов момент в циклите на времето. Открийте дейностите, който са в най-голям резонанс с вас и направете така, че вашите намерения да са за най-доброто на всички.

Продължете да търсите в сърцето си отговорите, които може да търсите. Вашите Висши Аз се приближават все по-близо до вас и ви водят. Това е време на подчиняване на желанията на света в порядък, за да бъдат приведени в съответствие с този по-голям аспект от вас. Много промени и усещания ще продължат да се случват във физическите ви тела, тъй като вие преминавате през промяната на вековете и собственото ви съзнание. Някои от вас може да чувстват сърцебиене, промяна във врата и болки, които всеки ден се изместват в други области на телата ви. Това е част от трансмутацията, която настъпва и е нещо, което трябва да бъде понесено от всички.

Поддържайте в себе си пространство на най-голяма надежда, мир, любов и радост. Бъдете носител и вместилище на тези по-висши енергии. Като Фарове Светлина и проводници за донасянето на Космическите енергии, които преминават през вас в ядрото на Земята, вие осигурявате безценна служба на Божествения План, който сега се разгръща. Останете спокойни и всичко ще е наред. Не забравяйте да пиете още повече чиста вода, за да не се обезводнявате и да помогнете за канализирането на енергиите, които преминават през вас. Да ядете всеки ден храни, които съдържат голямо количество пресни плодове и зеленчуци и осигуряват добавки като спирулина и хлорофил е от изключителна помощ за правилното хранене на човешките ви системи в тези времена.

Поддържайте любовта на нашия Творец дълбоко в съществото си и знайте, че всичко се развива, както трябва в собствения ви живот. Отчитайте благословиите си и търсете синхронизации, които се случват и ви показват, че сте обичани безкрайно във всички отношения. Онези, които ходят по тази Земя с чисто сърце и ум няма да имат притеснения по време на случването на промените. Ще има момент на по-голямо разбиране и разбиране, което идва за вас. Стойте в Светлината си.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/2-9-2012.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments