Това е Изпълнението на Божието Обещание - Направено Преди Еони

Направено Преди Еони

Това е изпълнението на Божието обещание, направено преди еони


12/02/2012 от Джон Смолман

Човечеството стои пред шокираща изненада, която ще удиви и зарадва всички. Тези от вас, които са наясно, че вие ​​скоро ще се събудите от тежкото си спящо състояние в илюзията, също ще изпитате този прекрасен шок. Нито един от вас, който вземе решение да участва в този процес, няма да бъде изключен - както някои от вас биха казали: "по-весело", защото събуждането от това мрачно състояние е стъпка към невъобразима радост. Това е невероятно красива радост, която вие ще споделяте и ще си я предавате един на друг, в невероятна бодрост, която ще бъде по-силна, отколкото някога сте усещали в което и да е от многото ви човешки въплъщения.

Задръжте намерението си, запазете ентусиазираните си очаквания и продължавайте пътя си към дома, към вашата дестинация, където големи тълпи от посрещачи, ваши приятели и близки, са се събрали да ви посрещнат. Това блаженство, произтичащо от изпитването на приемане и любов, е чисто, перфектно, безусловно и вечно и то ще предизвика велика тръпка, експлозия на щастие, което е отвъд всичко, което можете да си представите. Един вечен миг на интензивна наслада очаква завръщането у дома ви. Разочарованието е немислимо и невъзможно, и това не е просто рекламна истерия, защото това е изпълнението на Божието обещание, направено преди еони.

Много от вас изпитват угризенията на тревогата и съмненията, тъй като очакванията ви са толкова високи, и имате пълно право да ги изпитвате, въпреки даденото божествено обещание, че ще се събудите, вие трябва да му се доверите. В илюзията, всички вие сте преживели предателството на доверието, така че не е учудващо, че тези обезпокоителни угризения ви безпокоят. Те са един от аспектите на илюзията, от която сте в процес на освобождаване, тъй като полето на божествената любов ви обгръща, уверявайки ви, че всичко е наред, и осигурявайки ви разтворител, който ще разсее целия ви кармичен багаж.

Всичко е добре и вие го знаете. Привеждането на волята ви в едно с тази на вашия Баща е това което ще ви събуди, и приемайки този факт, предлагайте състрадание, изслушване и любов във всичките си лични взаимоотношения. По този начин вие придавате усещане за спокойствие, както и валидна интуитивна вяра в божественият резултат, който ви е обещан, за да преминат последните моменти от пътуването ви лесно и гладко. И вашето успокояващо самообладание осигурява радушното посрещане на много други хора, които вие подпомагате по пътя им към дома и в подготовката им за големия момент на пробуждането.

С толкова много любов, Соул.

Превод: САР

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/blog-post_5993.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments