Какво можем да очакваме? Начало на преживявания във Висшите Царства



Какво можем да очакваме? Начало на преживявания във Висшите Царства


1) Преместване на по-добра работа, която подкрепя израза, на това кои сте вие, вашата страст или мисията си, които в основата си са едни и същи.

2) По-голямото финансово изобилие, тъй като никога не сте имали преди.

3) Повечето от вашите мечти се сбъдват наистина и лесно.

4) Вие привличате нов спътник / партньор или вие и вашият настоящ партньор имате връзка, която се върти около общуване несвързано с "обвързване". Вие се обичате, възхищавате се и се обожавате един друг, за това кои сте, без никакви зависимости.

5) Както допълнително се развивате, вие отново се обединявате с вашия "близнак", който е отражение на вас.

Да бъдете заедно е като да бъдете със себе си и да чувствате единство с Източника, както никога преди.

6) Не изглежда да ви е грижи много за нещо и нищо не изглежда да има вече значение.

Вие сте се развили далеч от старото състояние на драмите и емоциите.

7) Вие сте загубили интереса си за "New Age (Нова Ера)".

8) ЗНАЕТЕ, че всичките ви нужди са задоволени, и винаги така ще бъде.

9) Вече нямате желание или нужда да правите нещата да се случват, "да се опитате", или "да оправите" нещо. (Вие разбирате и практикувате "позволяване", "приемане", "да бъдеш" и "намерение".)

10) Вече не се отнасятe до умствени и аналитични процеси.

Сега се отнасяте до "чувството".

11) Вече не се интересувате какво някой мисли за вас или каквото и да е друго.

12) Вие разбирате, че няма правилно или погрешно, добро или лошо, черно или бяло.

Всичко просто Е. В действителност, разбирате, че горното е долу, че лявото е дясно и че правилното е погрещно!

13) Най-накрая осъзнавате, че няма тъмнина, единствено Светлина. Появата на липсата на Светлина е просто, за да породи контраст и да ни стимулира за създадем това, което наистина ни кара да се чувстваме добре. Цялата енергия е винаги в една и съща посока, в подкрепа на Светлината.

14) Вие сте загубили желанието си да четете книги или да събирате повече нова информация, защото сега сте много по-свързани с Източника, и можете да я събирате "директно" като съществувате, чувствате и “знаете.”

15) Вашето здраве се подобрява и / или вие преживявате чудодейно изцеление на дългогодишно физическо заболяване.

16) Вие жадувате за простота във всички неща и изисквате и съществувате при прости процеси, прости желания и един много прост начин на живот.

17) Започвате да преживявате потока на живота в бавно спокойно темпо, където не трябва да правите нищо, което наистина не искате. Всичко ви пада наготово. Вие изпитвате много радост и наслаждение и благодарност за простите неща в живота.

18) Имате желание само да направите това, което сте си поставили да направите и вече не водите живот, изпълнен със светски "отговорности". Когато голяма част от освобождаването приключи, вие оставате пречистени ... златен къс самородно злато от вашата Божествена изява. Това е вашия принос към Новия свят.

19) Вие лесно улавяте мислите, чувствата, желанията и потребностите на другите, тъй като ставате съпричастни телепатично.

20) Можете да контролирате своите емоции, преживявания и да създадете свой свят с ума си и намерение без съмнение или страх, както сте се пречистили от всички Човешки Илюзии, и не притежавате нищо, но Чисти Намерения за най-Висшето Благо на Всичко.

21) Вашата заобикалящата среда има малък ефект върху вас. Вие не приемате нещата лично. Но нищо наистина не си струва, за да се разстройвате.

22) Имате неутолима жажда за творчество. Огромно количество енергия преминаващо през вас изисква отлив. Чувствте се най у дома си и в хармония с Източника когато се отдавате на вашата страст и творчество.

23) Смеете се много и намирате много неща за забавни и смешни.

24) Вие имате повишена любов и състрадание към всички живи същества. Радвате се на по-високи състояния на съзнание и по-честото състояние на любов и радост.

25) Вие живеете в момента без "предварителен план". Нещата просто естествено се развиват ден след ден и момент след момент. Всичкият стрес си е отишъл.

26) Ще почувствате невероятен мир. Съществува определена липса на страх и вие се чувствате в безопасност.

27) Вътрешното ви дете изглежда да е изчезнало (във връзка с въпроси и рани),
въпреки че обичате да играете и да се веселие. Голяма част от времето, вие просто искате да играете, да играете и да играете!

28) Започвате да добивате представа за това как всичко е свързано. Вие разбирате, че няма грешки.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments