Влияние на Порталите върху Възнесението


Влияние на порталите върху възнесението

Из Глава 3 „Вътрешните промени“ на книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2012 - 2030 г. на Сал Ракели

При преминаването на Земята през порталите на 2012, 2017 и 2030 г., силата, размахът и периодичността на идващите честоти на възнесението ще бъдат такива, че въпросните нови честоти ще „разбият“ оказващата съпротива бариера на старите програми и обусловеност. Ако съпротивата в даден индивид е особено силна, симптомите на възнесението ще бъдат доста сериозни. В някои случаи постъпващите честоти бързо ще възбудят потиснатия негативизъм по такъв начин, че ще се появи болест.

Способността на душата да се пречиства и да се освобождава от съпротивата е от основно значение. Много души си дават сметка за процеса на пречистване и са преценили дали могат да издържат на увеличаващите се честоти, които идват към Земята. Ако не са научили както трябва уроците, които са дошли да учат на Земята, и чувстват, че имат нужда от повече време, за да преработват и осмислят опита си като смъртни и да се учат от него, душите няма да осъществят прехода към безсмъртие. Съпротивата ще предизвика блокажи в аурата на душата и така ще предотврати осъществяването на мутациите към безсмъртие. Тогава програмата на възнесението временно ще преустанови работата си в тази душа. В резултат може да изглежда, че душата се връща към предишните си поведенчески форми, тъй като старите смъртни програми са се наложили отново, освободени от „нахлуващите“ енергии на възнесението.

При повечето души, които откажат новите енергии на възнесението, ще започне процес на бърз упадък на имунната система, защото за душата е станало очевидно, че уроците, които трябва да научи, вече не могат да бъдат намерени на планетата Земя. Затова тя ще се приготви да напусне тялото и да се превъплъти в друг свят, по-благоприятен за възприеманото от нея ниво на съзнание.

За готовите за възнасяне души новите честоти ще започнат да въздействат първоначално в малко количество и ще нарастват логаритмично с времето. Възможно е душа, чиято матрица на възнесение е била активирана, за десет години да успее да преобразува само един процент от всички клетки на тялото си в кристалната структура на Светлинното тяло. Но за следващия един процент може да бъдат достатъчни само две-три години, а за по-следващия – едва няколко месеца, и т. н.

Водят се дебати колко земни години са нужни всъщност на душата, за да се възнесе напълно физически. Теоретично мигновеното възнесение е възможно, но почти винаги са нужни много години. Обикновено това отнема 20-30, а при някои души – и 40-50 години. Всичко зависи от това с каква скорост душата може да се приспособи към новите вибрации.

Душите, които прекарват много време в медитация, но водят активен живот, са най-добрите кандидати за гладко и бързо възнесение. Ако не сте привързани психологически към умствената настройка на смъртен, имате предимство пред онези, които все още вярват на това, което им казват техните смъртни лекари.

Наложително е да не бъдете привързани емоционално и физически към капаните и изкушенията на вашия свят. Но ще повторим пак – това не означава да водите монашески живот. Може да бъдете в света, но не от света. Като не поддържате енергийна връзка със смъртните модели на живот на масата хора, вие сте свободни да приемете идеята, че физическото ви тяло може да стане по-младо и по-жизнено.

В обобщение на биологичните промени, които може да очаквате, докато се възнасяте, бихме искали меко да ви припомним, скъпи Творци, че състоянието на съзнанието ви влияе пряко върху конфигурацията на вашата ДНК. Външният свят и вътрешното състояние не са отделени, освен ако вие не го вярвате. Ако не виждате Единството като присъщо както на вътрешната, така и на външната реалност, няма да успеете да съзрете връзката между качеството на вашите мисли и чувства и способността на физическото ви тяло да се аклиматизира към постоянно увеличаващите се честоти, идващи към Земята.

Повечето ви биологически процеси се извършват, без да ги осъзнавате, в т. нар. „автономна нервна система“ или „автоматизирано подсъзнание“. Не е нужно да мислите за пулса си или как да помпате кръвта си. Колкото до възнесението, то е част от вашата автоматично действаща биологична система и, ако в цялостното ви същество цари хармония, не е необходимо нищо друго освен да приемете процеса. В следващия психологически раздел разглеждаме емоционалните и менталните процеси, които вероятно ще се случат, докато преминавате през възнесението, както и блокажите, които биха могли да възпрепятстват естествения ви процес на възнесение.

Източник




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments