Седмично Послание на Хиларион 11-18 ноември 2012г.

11-18 ноември 2012г.

Седмично послание на Хиларион 11-18 ноември 2012г.

Възлюбени,
Идващите енергии изваждат последните следи на илюзията и възприемането, които Човечеството като цяло е приело като истина за живот на Земята и когато те излизат на повърхността и са изнесени на открито, се случва по-голямо подравняване със собствените сили на всеки отделен човек. Тъй като тези откровения излизат напред в публичното пространство, случва се много интроспекция във всяка личност и се случва пренастройване в индивидуалното поле на съзнание на всеки човек, което води до по-голям растеж към цялост на съществуване. Чрез наблюдение на въздействието върху другите от действията и делата на само един човек, Човечеството започва да разширява предишните си ограничения към нови висоти на знанието, действието и изпълнението.

Навсякъде около вас, метаморфозата на любимата ви Планета в голямата сияйна звезда, която тя винаги е била предопределена да бъде, се случва. Всичко това, което бе скрито от обикновено око, сега е изнесено, за да започне Човечеството да вижда себе си в по-голяма светлина, отколкото беше възможно от много векове насам. Силата и здравината на Земните хора се изпитва като голям духовен растеж и в сърцата им идва разбиране с продължаващите откровения, които са изнесени на светло в медиите и които ще започнат да помагат за счупването на оковите на контрола, който държеше Човечеството в хватката си толкова дълго време. Много хора сега се пробуждат за разбирането, че много от знанието им за Света, в който живеят, беше всъщност илюзия и че има много повече неща, които са необходими за тяхното учение и напредък.

Ще започне да се случва голям растеж в предстоящите дни, тъй като повече промени стават очевидни. Първо ще има отричания на това, което се случва, последвани от неудобно приемане, че в историите, които са разказани на хората има повече неща, отколкото са казани. На свой ред хората ще започнат да изискват по-голяма отговорност от тези, които бяха избрани, за да им служат. Навсякъде по Земята хората ще се изправят и ще премахнат оковите на доверието, което бе дадено на избраните им представители за грижата за нациите им. Голямата чистка сега е в ход и на светло ще бъде изнесена много информация, която ще изиска съзнанието на Човечеството да предприеме гигантски скок напред. Това ще създаде полезни промени за всички системи на управление в сравнително кратък период от време.

Животът, както в момента се живее на вашата Планета, стои на кръстопът и промяната е вълната на бъдещето за всички на нея. Устойчивостта на нейните обитатели ясно ще се види, когато всяка душа направи избора си и изборът и ще е най-ясен за всички. Именно в тези времена Служителите на Светлината служат за най-висшата си цел. Нужно е да задържат много Светлина и да закотвят космическите енергии, които се вливат в Земята. Не всеки може да извърши тази работа незабавно, защото тя изисква необходими жертви от всяка личност, за да може физическият им съд да стане проводник за по-висшата честота и вибрация. Всички зависимости трябва да се изоставят и да се преодолеят, всички мании на егото трябва да бъдат освободени, за да може тази енергия да протича свободно.

Време е за голямото освобождаване на всичко, което е спирано и на лично, и на колективни нива. Знаенето на това ще стане все по-ясно за множеството, които се пробуждат сега за най-великата история някога разказвана в аналите на човешката история. Вярвайте в способността на човечеството да се издигне до случващото се и да заеме законното си място в нарастващото осъзнаване, че животът се придвижва напред с невероятно и чудотворно темпо и че те имат пред себе си великолепната възможност да са интегрална част от това.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Източник: www.therainbowscribe.com

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/11/11-18-2012.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments