Послание от СаЛуСа – 7.11.2012 г.

 7.11.2012 г.

Послание от СаЛуСа – 7.11.2012 г.

Вълнението расте в очакване на следващите седмици, защото се прави първата реална стъпка към Издигането, когато Обама уверено печели надпреварата в президентските избори. Много неща зависят от резултата, но хората не бяха заблудени от странното поведение на опозицията. В Обама те разпознават искреното му желание да работи за хората и виждат постиженията му, въпреки опитите те да бъдат отричани. Нещата се промениха, тъй като хората се пробуждат за истината и сега са по-интуитивни, когато избират лидера си. Също така има силно усещане, че е време за трайни промени, които да ви отведат в Новата Епоха.

Естествено, с предстоящите промени ще бъдат дадени обяснения, така че хората да разберат какво се случва и защо. В крайна сметка важното е, че е получена тяхната подкрепа, за да се гарантира плавен преход от всичко, което представляваше старата парадигма. Тя трябва да си замине и всичко, което е нужно, е готово да заеме мястото си и е така от дълго време.

Стоящите пред нас задачи бяха облекчени с усилията на Служителите на Светлината и ще стане още по-лесно, когато тъмните сили са поставени там, където повече не могат да пречат. Тяхното влияние вече отслабва и заедно с нашите съюзници ние ще се погрижим те да не могат да се върнат. Ние не се тревожим за фактора време, както правите вие, защото знаем, че всичко ще е наред и Издигането ще се случи така, както е обещано.

Предлагаме ви да следите от тук нататък това, което говори Обама, защото ще получите първите ясни знаци на човека, който сега може да върви напред безпрепятствено. Досега постоянно му пречеха и дори го дискредитираха, когато вземаше решения, които бяха в интерес на хората. Позволете на истинския Обама да се прояви и ще видите лидера, който стремително ще ви отведе напред.

Дуалността практически приключи, но много хора разиграват последните си игри. Но с тяхното постепенно изолиране силата им значително намалява. Въодушевяващ е начинът, по който се сформират много групи на Светлината и се преобразуват тъмните енергии. Като съвкупност от многочислени групи това обхваща цялата планета и се превръща в огромна сила, с която трябва да се съобразяват.

С идването на Възнесението работата не приключва, защото вашата еволюция продължава към следващата възможност да се издигнете още по-нагоре. Златната Епоха ще е чудесен опит, различен във всяко отношение от животите, които сте имали в дуалността. Да сте щастливи и изпълнени с радост просто, защото сте живи, не е нещо, което сте изпитвали много често.

Доверието и увереността във всички хора около вас идват естествено, когато осъзнаете, че всички души в по-високите измерения са от Светлина. Не само това, Светлината, която носите в себе си, ще виждат и разпознават всички други души. Ще се говори само истината и всичко различно от истината ще се вижда.

Скъпи мои, какъв дълъг път извървяхте, откакто за първи път се спуснахте в по-ниските вибрации. Времето се забави и изглеждаше, че вие пълзите обратно нагоре еони от време. И все пак, дори и в дълбините на мрака, вие запазихте светлината на своята Божествена Искра и в действителност никога не изгубихте връзка с източника си.

Вие знаехте, че ще е трудно, но също така знаехте, че никога няма да бъдете изоставени от Бог и напълно ще се върнете към Светлината. Сега мнозина знаят, че това е истина и се готвят за Издигането и за място в петото измерение или даже по-високо. Ще се намерите точно където е предопределено да сте, но разбира се, ще можете да се движите свободно в по-ниските измерения.

Да, ние знаем какво въздействие ще има Разкриването, когато най-накрая се случи и ни позволи да се срещнем с вас. И все пак, то остава събитие, което трябва внимателно да се планира, за да се намали до минимум всякакво възможно негативно въздействие върху хората.

Страхът е мощна сила, която се използваше от хилядолетия от страна на Илюминатите, но ние постепенно печелим хората на наша страна. Без всякакви доказателства за това, че ние от Галактическата Федерация на Светлината сме опасност за вас, ние разбихме мрежата от лъжи, които се разпространяваха за нас. Всъщност, много от вас са чели нашите послания, където говорихме за това, че не даваме на враждуващите страни да започнат още една Световна Война.

Преди много години ние се обърнахме към вашите могъщи лидери, предлагайки помощ за изграждането на мира, но помощта ни не беше приета. Оттогава, вече почти 70 години, ние често се връщахме, за да предложим отново помощта си, но тя винаги беше отхвърляна. Повратната точка за всички вас беше моментът, когато толкова много от вас отговориха на призива да се обединят за Хармонична Конвергенция през 1987.

Резултатът беше толкова положителен, че вие променихте посоката, в която вървеше вашата цивилизация, насочвайки я към по-високо ниво на Светлината. От тогава вие много успешно изпълнявате задачата да се подготвите за Издигането. Ние можем да окажем всякаква помощ, от която се нуждаете, но в крайна сметка вие сте тези, които решавате как ще завърши всичко. Свободната воля е над всичко друго и ние я уважаваме.

Рано или късно тези, които току-що се пробуждат, ще чуят за промените и ще се нуждаят от помощта на онези, които са по-информирани. Именно тогава вие ще можете да помогнете много, като споделите своите знания. Ако вие успеете да отговаряте на въпросите достатъчно, за да удовлетворите любопитството на питащия, това стига, за да му позволи да напредне. Понякога твърде много информация може да е претоварваща и да нулира ползата, която би могла да се постигне. От един или друг източник, никоя душа няма да може да твърди, че не й е била предоставена възможност да научи за Издигането. Разбира се, остава малко време, но дори и така, ние ще направим всички усилия, за да представим факти на възможно повече хора.

Отпуснете се и се наслаждавайте на последните дни, които обещават да са вълнуващи и носещи удовлетворение за вас. Позволете на другите да намерят собствения си път към Издигането или алтернативен път, знаейки, че те ще вземат правилното решение. То ще е интуитивно и следователно ще отговаря на нуждите им за тяхното бъдеще, а няма да е поради указанията на някой друг.

Това е време, в което на първо място са вашите нужди, така че смело следвайте собствената си интуиция. Ако сте готови да се издигнете, ще го направите и помнете, че това няма да е случайно, защото сте заслужили тази възможност със собствените си усилия.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и броя дните, които остават до момента, когато ще можем да започнем последните етапи на нашата мисия. Ние ви обичаме както винаги и гледаме на вас като на прекрасни души.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
http://elvenjewels.blogspot.com/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments