Послание от СаЛуСа – 28.11.2012 г.

 28.11.2012 г.

Послание от СаЛуСа – 28.11.2012 г.

Както разбирате, много малко от отдавнашните предсказания за тази година се сбъднаха и тя беше в голяма степен нормална година. Винаги се случват много неща от физическо естество, които не се отразяват широко. Затова ни е приятно да съобщим, че се случиха малко неща, които биха могли да изпълнят очакванията на онези, които се готвят за големи катаклизми и катастрофи.

Всичко това стана възможно благодарение на вас, защото вибрациите на Земята значително се повишиха в сравнение с това, което бяха само преди няколко години. Количеството Светлина, привлечена към Земята, намали нуждата от по-енергично почистване. Ние от Галактическата Федерация също помогнахме, като взехме участие в почистването и като цяло предотвратяваме влошаване на замърсяването. Това включва също така химическите следи (кемтрейлс), които потенциално можеха да засегнат сериозно всички форми на живот.

Сега пътят ви през последните няколко седмици от дуалността трябва да премине доста мирно, като ви позволи да се концентрирате върху вашите приготовления за Издигането. Най-добрият съвет е да оставате спокойни и в мир и да не позволявате на нищо да ви отвлича от целта. Вие ще останете в историята, ставайки тези, които присъстват на Земята, преминавайки през всичко, свързано с Издигането.

Старите вибрации повече няма да са в състояние да пречат на вашата еволюция, а тяхното място ще заемат по-високи вибрации, които ще ви издигнат. Повечето от вас би трябвало да изпитат приятна реакция на промените, въпреки че за някои те ще са трудни за асимилиране. Пълната смяна на честотата естествено ще е широкообхватна и всички форми на живот ще бъдат до известна степен засегнати.

Драматични промени, много от които вие трябва вече да сте изпитали, ще последват Издигането. Въпреки това, всичко ще се случи в подходящия момент, но много бързо, за да ви даде напредъка, който вече трябваше да е започнал, ако не бяха тактиките на блокиране от страна на тъмните сили.

Тъмните времена с всичките техни ограничения ще бъдат заменени от Епоха, в която вие в много отношения ще живеете много по-добре, което ще обедини хората от вашата цивилизация във взаимна любов и взаимно уважение. Всички разлики от миналото ще бъдат изоставени, за да се обедините в любящо сътрудничество и единство. Това повече няма да е трудно за постигане, тъй като фалшивите бариери, поставени между вас, ще паднат, когато доверието замени страховете, създадени, за да ви държат разделени.

Сега можете да започнете да бъдете самите себе си, като станете съпричастни и любящи и способни да изразите истинските си чувства. Твърде дълго бяхте задържани от страха за това какво могат да си помислят другите за вас, че дори не се решавахте да изразите естествената си любов към другите.

Открийте вътрешното дете в сърцето си, което не познава вашите съмнения и страхове, то познава великолепието на това, че е способно свободно да споделя своята Светлина и Любов. Вие бяхте закостенели в представата си за себе си поради избирателно образование по време на цялото ви възпитание. Вие се освобождавате, за да споделите радостта си от живота с всички други. В бъдеще никой няма да бъде обиждан заради изразяване на любов, и това ще стане съвсем естествен начин за поздрав помежду ви, тъй като всички сте Едно Цяло.

Да, кротките ще наследят Земята, а онези, които причиниха толкова много проблеми с умишлените си войни, носещи смърт и разрушение, ще бъдат отстранени от вашето обкръжение. Само добрите и любящи души ще останат, за да се наслаждават на щастлив и радостен живот, какъвто не са познавали в дуалността.

Вие доказахте, че сте могъщи души със златни сърца и всички ще ви разпознават като Възнесени Същества. Вашите способности да творите ще бъдат насочени в съзидателното русло за доброто на всички. До сега вие не осъзнавахте колко мощни сте всъщност и не можехте да управлявате способностите си. Но не се притеснявайте, защото с Издигането повишаването на нивата ви на съзнание ще промени всичко това.

Вие сте съ-творци с Бог и вашето служене на другите ще ви отведе навсякъде из Вселената. Ще имате уникални качества в резултат от разнообразните ви опити в дуалността. Ще гледат на вас като на Майстори на Светлината и ще помагате на други млади цивилизации да се развиват. Това време е малко по-напред от това, в което сте сега, но вас ще ви тегли да служите на другите по този начин.

Имахте дълго и трудно пътуване, но придобихте много неща, на което ние се възхищаваме. Ще заемете мястото си сред нас като равни и много от вас ще изберат да се присъединят към Федерацията. Сега знаете достатъчно за нас, за да взимате такива решения, и нашите думи се отнасят еднакво и за мъжете, и за жените. В това отношение, за разлика от сега, вие ще сте балансирани в двете енергии и разликите в тях ще са едва забележими.

Въпреки сътресенията във вашия свят сега перспективата за мир остава съвсем реална. Той се постига на най-високото ниво и ответната реакция е окуражаваща. Това е отстраняване на страха пред великите сили, които контролират по-малките държави, но ние лесно можем да поддържаме мира, след като бъде постигнато решение за разоръжаване.

Мирът е абсолютно задължителен, ако искате да влезете в по-висшите измерения, тъй като те няма да поддържат ниските вибрации на заплахата от война. Заедно с усилията за постигане на правителствени промени, които също са в ход, ще се случат кардинални промени, които ще променят целия облик на вашата цивилизация. След това ще последва Разкриване и събитията ще могат да се развиват с пълна скорост. Тези събития са съвсем близо и нашите съюзници работят много усилено, за да ги доведат до успешен край.

Ние определено отдаваме голямо значение на разкриването, защото то е средство за нашето сближаване и за създаване на отношения, необходими за вашия прогрес. Още по-важна е нашата роля в наблюдаването на глобалните промени във вашето общество и помощта за големите ви компании да се справят с всички тези промени.

Те ще трябва да се променят, за да съблюдават интересите на по-малките групи, а не на монополите, а също така да се приспособят към нови начини за работа. Ще видите, че в бъдеще бизнесът ще се извършва открито, така че всеки да знае какво се случва и че той работи на честни и почтени принципи. Това ще е лесно, защото криминалните елементи, които съществуват сега във вашето общество, ще бъдат отстранени.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да преместите фокуса на вашето внимание от миналото и да дадете енергията си на новото в съответствие с вашите очаквания. По този начин ще помогнете за проявяването му много по-бързо, а също така ще бъдете много по-подготвени за това, което ще се случи. Ние сме с вас, Скъпи мои и винаги ще е така.

Благодаря ви, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/11/28112012.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments