Направете Своя Обикновен Живот - Изключително Преживяване - Лаура

 Изключително преживяване

Лаура - Направете своя обикновен живот - изключително преживяване

Благодаря ви толкова много за търпението, любовта, подкрепата и разбирането

Имам още 4 седмици, часове и изпити, след това още две с по-незначителни изпити в средата или края на декември. Ритъма сега е малко нереален: от нас се очаква да произведем от 2 до 6 задачи на седмица, след като сме прочели стотици страници, всяка седмица. Само в Германия досега трябваше да прочета 3 книги (на немски разбира се!), да направя седмичните отбелязани преводи, както и да чета и изучавам новините за икономиката и политиката в Германия и да ги коментирам на немски език! и аз имам 4 други модула ... да не говорим за 4 часа път с кола на ден по няколко пъти на седмица, което е превключване на всичката от останалата ми енергия ...

Напътствана съм да се отпусна и да отида вътре в себе си, с оглед на възстановяване на енергия си.
Моите занимания са пазаруване, готвене, пране и Инди време на възпроизвеждане.
Имах 3 часа за сън в четвъртък вечерта, след като завърших една последна задача в 3 часа сутринта, станах в 6, карах до университета в продължение на 2 часа, имах всички часове, дадох пет или шест задачи, и се прибрах у дома за още 2 часа сън, снощи.
Чувствам напрежение и победа! хаха не точно канализирано разположение на духа, като се има предвид умората и стреса.
Ако имам време, ще докладвам няколко съобщения от горе, ще го направя, но те ще трябва да бъдат много кратки и сладки.

Ще оставя отчитането на съобщения за по-голямата част от времето, от сега нататък, съобщенията не се превеждат директно от по-висшите измерения в преки думи, в начина, по който се губи около 85 до 90% от съдържанието им. Така че той е доста неточен в сравнение с целия опит на получаване и свързване със светлината от другите измерения, който е опит за цяло повдигане в себе си, никакви думи не са необходими.

Радвам се, че се свързах със Себе Си днес, отпускащо обитаване на сърцето ми, тялото ми, наслаждавайки се на това, че имам тяло.

Аз също бих искала да кажа, че посланията, които получаван от горе са, че всеки трябва да се освободи от привличането на ума от интернет, без значение, колко приятно изглежда. Ние трябва да се върнем и да доведем вниманието ни в нашия собствен живот, в хората, обитаващи нашия живот. Казаха ми, че трябва да прекарваме време и да се свързваме с нашето семейство и приятели, които се нуждаят от нас в този момент.

Бе ми напомнено, че тялото е котва за нас, за да се свържем и заземим, и да закотвим любов и светлина в Майката Земя. Така че, моля опитайте да се освободите от хватката на ума и се преместете в пространството на сърцето, с помощта на нашите човешки тела.

Телата ни имат цел, те са домакин на нашето сърце, и имат милиони сензори свързани с нашето сърце и с по-високите измерения. Телата ни могат да бъдат леки проводници за нас.
Насладете се на чистия зимен въздух, проникващ в белите ни дробове, съдържащ Любящи Божествени Частици и хранещ нашите фини тела.

Останете заземени и направете обикновения си живот, едно изключително преживяване!

Laura / Multidimensional Ocean

Източник:
http://2012indyinfo.com/2012/11/03/laura-make-your-ordinary-life-an-extraordinary-experience/

Превод: Димитър Кирилов
http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2012/11/napravete-svoq-obiknoven-jivot.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments