Моментът на Вашия Квантов Скок се Приближава Много Бързо

Моментът на Вашия Квантов Скок

Моментът на вашия квантов скок се приближава много бързо

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 04.11.2012

Отново ви виждаме в издигащите енергии на отварящ се портал, това е главният портал единадесет-единадесет. Чуваме, как всичко тътне наоколо. Но също така забелязваме, че дори вие сами чувствате относителната лекота, с която сега използвате тези енергии. И ние това ви говорихме по-рано, нали?

Промените, които забелязвате в себе си, ако искрено и честно им обръщате внимание, сега стават като вихър. Вероятно ви е трудно да ги поддържате. Не се безпокойте. Не сте на състезание и не е необходимо да се броят точки.

За някои от вас се случва толкова много, че имате чувството, че почти не спите. Това е, защото започвате все повече да осъзнавате това, което прави вашето разширяващо се съзнание, докато спите. Вашето намерение, изразено към вашия висш Аз и към вашия Създател, може да усили това, ако вие желаете.

Както нееднократно е казвано, “Каквото горе, такова и долу.” Сега искаме да ви дадем малка прогноза. Вашите учени вече описаха, какво се нарича квантов скок. Според вашето разбиране, възбудени електрони ще повишат честотата си до определена точка и после ще “прескочат” на нова орбита.

Е, вие повишавахте своята честота в течение на известно време. Моментът за вашия квантов скок се приближава много, много бързо. Нищо не би могло да ви подготви за новия свят, за който ще се събудите. Всичко, което слушахте от нас, ще е истина, и все пак не може да се опише с думи това, което ще изпитате. Нека ви кажем, че нашата радост по това време ще бъде толкова голяма, колкото и вашата.

Вашето пътешествие през този план на съществуването е високо оценено, но вие много ни липсвате. Ние ви обичаме, братя и сестри. Сега бързайте към дома.

Живейте в любов и светлина до следващата ни беседа. Хубав ден!

Превод: Лусесита

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/04/the-moment-of-your-quantum-jump-is-approaching-very-very-rapidly-now-channeled-by-ron-head/#more-2104




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments