Живота ще се Превърне в Радост

в Радост

Живота ще се превърне в радост

18 ноември 2012 г. от Джон Смолман

Сред работниците на Светлината се засилва очакването на предстоящото пробуждане на човечеството. Вие сте поканени да насърчите това, защото ентусиазмa и вълнението придвижват намерението ви и това е колективното намерение, което ще доведе до успешен край.

Това е вашето пробуждане и вие сте причината да се случва. Вие имате неограничена помощ от вашите водачи и ангели, но вашето решение, вашето намерение е това, което прави нещата да се случват. Алегория: искате да повдигнете колата си от земята, за да смените гума. Вие нямате такава сила, но имате крик. Вие поставяте крика под точката за повдигане и започвате да въртите (с намерение да повдигнете това колело от земята) и крика (духовната помощ от вашите водачи и ангели) ще повдигне превозното средство без усилие и така ще постигнете намерението си. Поддържайте колективното намерение, че човечеството се събужда (масовите медитации са много ефективен начин за подръжка и засилване на това намерение) и това ще стане.

Както знаете, вашите неуморни усилия да събудите себе си и човечеството, да разтворите илюзията е голяма чест тук в духовните сфери, за които мечтаете и в които виe скоро ще се присъедините и директно и безпогрешно ще изпитате чудото на Божията Любов към всички  Негови Творение.

Божественото поле на Любов, в което цялото творение живее постоянно, също е вашият вечен дом. То очаква завръщането ви търпеливо, знаейки, че възнамерявате да се върнете, и че ще се върнете. Когато го направите, ще бъде така все едно никога не сте го напускали, което разбира се е точно така. Всички очакваме с нетърпение радостта и светлината по лицата ви, когато се събудите и Божествената Светлина на Реалността ви окъпе в блясъка на славата си.

Изглежда сте чакали този момент изключително дълъг период от време в илюзията, където сте пребивавали векове след като сте направили избора да се отделите от Реалността. И в рамките на илюзията, която е много объркваща и често неразбрана концепция - един кратък миг във вечността, продължава векове във времето на илюзията. В действителност тя няма никакъв смисъл, така че не се опитвайте да я разберете. Вместо това се фокусирайте върху намерението си за Великото Пробуждане - и го проявете.

Колективно, визията за бъдещето на човечеството се променя и с тази промяна във възприятието на вас се предоставят големи възможности, които веднъж достъпни ще ви облагодетелстват по начин, който сега не можете да си представите. Новата ера не само ще даде възможност за решение на всички проблеми разяждащи човечеството, но също така ще осигури нови перспективи, за да се изследват новите концепции и творчески идеи изкачащи в ума ви, което ще ви зарадва и ще ви удиви.

Борбите и тревогите ще изчезнат и никога не ще се върнат отново. Животът ще се превърне в радост, изпълнен в очакване на бъдещи събития и дейности, които ще добавят неизмеримост към щастието, което вече изпитвате. Това ще бъде начин на живот, който Баща ви винаги е предвиждал за вас, хармонично резониращ в безкрайно разнообразие от мода, за да отговаря на всяко ваше желание - спокойна почивка с тих поток, преминаващ през нежните поляни със сянка от надвиснали дървета; жизнен и опияняващ с ветровития спрей на бурен океан; живот, изпълнен с перфектна мелодична хармония на оркестри и хорове; живот повдигнат от невероятния аромат на красиви градини; живот, вдъхновен от приятните аромати на нови и интригуващи храни и безброй други съблази, които все още не можете да си представите. Никой няма да бъде оставен да не се радва на живота напълно, във всеки един момент, тъй като всичко, което можете да си представите ще бъде незабавно създадено от намерението ви.

Наистина, вие сте избрали най-подходящия момент да изживеете живот на Земята, тъй като човечеството се събужда от това дълго и изтощително пътуване, което е довело до огромна тревожност, страх и страдание за всички вас. Времето на тези видове опит свърши, вие оправихте намерение да се предвижите напред в Любовта. Това е областта, в която всичко, което Бог създава съществува вечно, причината поради която вие не сте и не го изпитвате е, защото по ваш избор вие се включихте в имагинерната концепция за отделяне от Него и един от друг.

Но Реалността е всичко, което съществува и Бог я е създал с Любов за собствената си вечна радост и за тази на любимите му деца. Разбира се, децата му са много повече на брой, отколкото можете да си представите. Хората са само малка група сред обширните и разнообразни чувстващи същества, които го наричат ​​Отец. Когато се върнете от въображаемото състояние на отделение и заемете подобаващото си място в Рая, радостта и тази на цялото творение ще бъдат безгранични.

Вашият Любящ брат, Исус.

Източник

Превод със съкращения: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments