Изявление на Мехран Т. Кеше относно Получаването на Технологиите на Фондацията “Кеше” от Всяка Държава

 Получаването на Технологиите на Фондацията “Кеше” от Всяка Държава

Изявление на Мехран Т. Кеше относно получаването на технологиите на фондацията “Кеше” от всяка държава

29 октомври 2012, понеделник

Трансфер на технологии към вашите правителства

(с незначителни съкращения)

Отсега нататък всяка нация носи отговорност за своето участие в космическата програмата.

Всичко, което е необходимо да направят длъжностните лица на вашето правителство, е да изпратят съобщение до фондация „Кеше” на

info@keshefoundation.com

от името на посолството или правителството, за да уредим среща и подготвим USB-флашка с цялата информация и документи за получаване на USB-флашката от центъра на фондация „Кеше” в Ниньов.

Отсега нататък единствената причина за изоставането на вашата нация ще е по тяхна вина и липсата на заинтересованост, а не поради наше нежелание.

Предоставяме на 180 страни и територии възможността да предложат на своите университетски студенти да направят мостри и докажат технологията на своя народ, за да се присъедини и тяхната нация към космическата програма.

Длъжностните лица на Италия и Сиера Леоне могат да информират вашите посланици, че на USB-флашката, която получиха от нас, дори сме посочили адреса на производство на системите и ако желаят, могат да поръчат копие на реактор, направено за тях и могат веднага да извършат първоначални тестове, ако желаят да следват нашия проект или да изпробват собствени версии.

Истинската космическа надпревара за всички граждани по света сега започва на равни начала и присъединяването към напредналите нации за енергийна независимост и космическата програма струва по-малко от няколко хиляди евро.

Предвиждаме до края на годината по-голяма част от народите да започнат собствена космическа програма и скоро да осъзнаят, че е необходимо прилагане принципите на мира, тъй като националните граници ще станат несъществени.
Вече получаваме запитвания от различни правителства, които биха искали да получат USB-флашките с космическата програма на фондация „Кеше” през следващата седмица, за да не изостанат от съседните им страни.

Моля, не се опитвайте да се свържете с нас за получаване на флашката, тъй като ние работим само с акредитирани дипломатически представители, което е единственият правилен начин за достъп до технологията.

Отговорност на всеки човек в този форум е да информира своето правителство и направи необходимото то да отправи искане по съответните канали за получаването на USB-флашка, както сториха правителствата на Италия и други страни.

Вторник, 6.11.2012 г. е датата за предаването на информацията на различните народи, тъй като не можем да посетим всяко посолство поотделно.

Правим опити да организираме третата мирна конференция в началото на следващата година, но не с участието на посланици, а на световните лидери, след като разберат получената от фондация „Кеше” информация.

Този път очакваме световните лидери от Близкия Изток да присъстват на конференцията за мир, след като първите две презентации се състояха в Европа.
Международната организация в тази част на света вече е информирана за нашта заинтересованост и очакваме нейния отговор.

Информирайте вашите посланици да се споразумеят с фондация „Кеше” техен дипломатически представител да посети центъра на 6.11.2012 г. и да потвърди желанието на нацията ви да получи SSP USB-флашка, за да се освободи вашият народ от зависимостта от земните ресурси за своите енергийна, космическа и здравна системи.

M. T. Кеше,
Директор на фондация „Кеше”

28.10.2012 г.

Превел: Камен Костов

Facebook: Инициативна група 21 септември


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments