Лаура - Включване Вместо Изключване

Вместо Изключване

Включване Вместо Изключване - Лаура

Защо понякога чувстваме, че има само черно и бяло, правилно и грешно? Защо ние трябва да бъдем изключение, когато това, което е най-необходимо е да видим начина, по който се отразяваме взаимно? Можем ли да допуснем други гледни точки и мнения, вместо да ги изключваме?

Будисти в Япония са успели да приемат Шинто, като част от живота в Япония, и го включват в своите практики. Не го отхвърлят, нито го потискат.

Можем ли да приемем всички наши различия? Всички наши предишни принадлежности? Можем ли да уважаваме вятъра, въздуха, мюсюлманите, цивилизации като индианските племена, маите, египтяните, християните, еврейте и всички останали? Това са цивилизации, предшестващи Новия Световен Ред, които оцеляха и ще го надживея!

Можем ли да се учим един от друг, вместо да се бием един срещу друг? Можем ли да чуем и наистина да изслушаме това, което хората действително казват, а не да си представим това, което мислим, че те казват?

Можем ли на първо място да се вслушваме в нашия вътрешен глас? Мога ли да пусна собствените си идеи и да приеме да пробвам това, което някой друг казва? Мога ли да бъда в сърцето си, за да почувствам човека зад думите? Да усетя човека със сърцето си, и да отида отвъд словото?

Канал: Лаура / Многоизмерен океан

Превод: Димитър Кирилов

http://multidimensionalocean.wordpress.com/2012/10/27/laura-inclusion-rather-than-exclusion/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments