Италия Прие Космическата Програма на Фондация „Кеше”

на Фондация „Кеше”


Италия прие космическата програма на Фондация „Кеше”



Съгласно принципа на Фондация „Кеше” за предоставяне на технологии на всяка страна на земята, сме горди да обявим, че народът и правителството на Италия приеха трансфер на технологията за космическа програма на Фондация „Кеше”.

На 26.10.2012 г. в 16:00 ч. на предварително уговорена среща с длъжностните лица на италианското посолство в Брюксел в Белгия, директорът на Фондация „Кеше” M.T. Кеше предостави на служители на италианското правителство и аташето по проблемите на науката всички патенти (публични и скрити) на Фондация „Кеше”, проекта за космически реактор, модула на реактора и проекта за космически кораби.

Предоставянето на технологиите, както в случая с правителството на Сиера Леоне, е в електронен формат.

Служител на посолството веднага провери информацията и потвърди получаването на патентните файлове и чертежи

Събитието беше записано на видео и според дипломатическия протокол, тъй като видеото е направено на италианска територия, то ще бъдат архивирано и няма да бъде показвано публично, освен ако няма други указания от италианското посолство и правителство.

Така народът на Италия е първата държава в Европа, приела пълно прехвърляне на технологията за космическа програма на Фондация „Кеше” в името на мира и просперитета на народите по света.

Приветстваме италианските учени и правителство, както и народа на Италия с космическата програма на Фондация „Кеше”.

На срещата предложихме експертен опит и техническа подкрепа на представителите на Италия, в случай че се обърнат към Фондацията за по-нататъшните развития.

Както вече сме обсъждали, ще съдействаме на всички присъединили се към космическата програма народи да обменят ноу-хау и знания на равноправни начала и на научна основа.

Бихме искали да благодарим на италианския народ и интернет-групи, които насърчиха техния правителствен представител да присъства на 6.9.2012 г. на срещата в центъра на Фондация „Кеше” на посланиците на правителствата, за резултата от тяхната упорита работа, който виждаме сега.

Предоставянето на знания на италианския народ е направено безплатно от страна на Фондация „Кеше”, както в случаите с Иран и Сиера Леоне.

Ще обявим имената на още държави, станали част от космическата програма през следващите седмици.

Приветстваме италианския народ с най-напредничавата космическа програма в момента, което ще му позволи да изпрати хора в космоса преди края на 2013 г.

Фондация „Кеше” приветства италианските учени с мирното проникване в откритите пространства на Вселената и с нашата космическа програма.

Няма съмнение, че през следващите седмици и месеци вашият народ и Фондация „Кеше” ще осъществят революционни технологии за просперитета на италианския народ и човечеството.

M.T. Кеше,

Директор на Фондация „Кеше”

Превод: Камен Костов

http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2884

Инициативна група 21 септември



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments