Архангел Михаил | Декларация за Световен Мир

Архангел Михаил

Архангел Михаил | Декларация за Световен Мир

от Стив Беков,

8 Октомври, 2012

Мирът е вика на душата, песента на духа. Мирът е естественото състояние на света, място на което всички се връщат. Всичко копнее за мир и всичко почива в мир. Мирът е мястото, до което този свят пътува. Нищо не може да го спре от постигането и реализирането на мир.

Идва време, когато силите на дезинтеграция вече не могат да устоят на силите на привличане, когато омразата и разделението вече не могат да надделеят над любовта и мира.

По това време, хората на Земята ще видите огнището на мира, преодоляващо всичко, което разделя, ранява и убива. Бе постановено от Най-Висшите, че Земята след векове на скитана в хаос и война, отново ще се върне към мира. Срещу вълната на любовта, която се разпростира на Земята, политически и военни лидери ще се окажат безсилни.

Хората са се събрали в Съзнанието и изричат думи в Тишина, които никой не може да игнорира. Те казват, че войната вече няма да бъде толерирана на Земята и небето им отговаря. Скоро оръжията ще престанат да бъдат използвани.

Как да се подготвим за мира? Мирът е условие в същността на нашето битие, което пробива пътя си навън към повърхности в универсалната любов и хармония. Всичко, което трябва да направите, е да се премахнат препятствията пред неговия възход и цъфтежа. Мирът е избор и връщане. Мирът е решителност и запомняне.

Мирът е повече от отказа да използваме оръжие един срещу друг. Това е решение, което дава възможност за справедлив дял за всеки, неговата или нейната страна, неговият или нейният избран път и цели. Мирът е едно от божествените качества и расте в същата градина, в каято растат: радост, състрадание, любов, хармония, единство - всички идват заедно с мир като корените на същото растение.

Сега е времето, декларирано от старите, когато мирът отново ще царува на Земята и човечеството ще се върне към първоначаното си състояние на милосърдие към всичко, което плува, върви и лети. Децата на Земята няма да воюват повече. Децата на Земята ще дойдат заедно в любов и ще възстановявт Едемската Градина, на която тази планета е била, е и ще бъде.

Оръжията на войната Никога повече няма да звучат на Земята. Хората никога няма да крещят и умират в агония. Една нова ера е пред нас, в която трябва да видим възстановена хармонията и благотворителността, и никога да не бъдат отново загубени. Гранд Експериментът приключи и е натрупа много знания. Дошло е времето за тази синя планета, да се завърне към небето и небето да се завърне на Земята.

Всяко коляно ще се огъне в любов към Единия. Никой не трябва да бъде отново господар на друг. Безкрайното пътешествие, връщащо всичко към Единнството ще продължи по прав и отворен път. Всичко, което беше криво ще се изправи. Сега е времето за прекратяване на войната - Световен Мир!

Превод: Димитър Кирилов

http://the2012scenario.com/2012/10/archangel-michael-the-declaration-of-world-peace/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments